2020 - SEPTEMBER

5 posts


Morgonpromenad i dimman

2020-09-30 - Photography


Efter lite om och men, bestämde jag mig för att ta mig ut på en kort promenad med kameran. Det var så himla dimmigt ute och jag hoppades på ett par fina bilder... Jag slängde kameran över axeln, gick ner till vattnet, knäppte ett gäng och kolla bara, fina Nacka Strand!

  


6 år och överraskning på Punk Royale

2020-09-19 - Events


Tänk att vi har varit tillsammans i 6 år idag! Det hade nog ingen av oss trott när väl började dejta... Men, här är vi och det blir bara bättre och bättre!

Tanken var att vi skulle hitta på något tillsammans och fira, men vi blev medbjudna på en överraskningsmiddag på Punk Royale istället! Robert fyllde år i våras, men iom. Covid-19 fick det hela ställas in och flyttas till hösten. Vi planerade och planerade, tanken var att vi skulle sitta och vänta vid borden, men vi fick dessvärre inte komma in i lokalen innan sittningen. Istället slog Johan och jag oss ner på den intilliggande pubben i vänten på att de skulle anlända med taxi, sedan klev vi ut och knackade Robert på axeln! Snacka om att han blev förvånad! 

När vi tillslut kom in på Punk Royale fick vi låsa in mobilerna i ett kassaskrin ^^ Inga blider här inte, men jag lyckades få personalen att ta ett kort innan det hela började!

Vi tog in lite bubbel och sedan började det - en total överkörning! Kul koncept det där, ganska sjukt också ^^ God mat, men inget speciellt... Tyvärr tycker jag inte att det håller med tanke på att vi betalade 2 500 kr/skalle. Det är kul att ha gjort det, men jag känner inte att jag behöver gå dit igen. 

Efter middagen tog vi den korta promenaden bort till Usine där de välkomnade oss med öppna armar! Vi fick ganska snabbt ett bord och sedan började shottarna komma in! Jag tror Robert var rätt nöjd, det såg så ut iaf! 

Vi blev inte allt för långvariga och lämnade herrskapet till sitt öde, sedan hoppade vi in i en taxi och styrde hemåt! 


Datenight med Amanda

2020-09-11 - Restaurants


Jag hoppade på båten in till stan den här fredagen också, jag skulle möta upp Amanda inne vid Lilla Ego! Vild chansning, för vi hade inget bord, men vi chansade. Jag åkte in lite tidigare och hoppades hugga en av deras dropin-platser och lyckades! Jag beställde in ett glas bubbel i vänta på Amanda och när hon sedan dök upp, bestämde vi oss för att beställa in lite förrätter istället för en varmrätt. Det blev rårakor med löjrom same råbiff, så klart! 

Efter middagen knallade vi vidare till Erlands, en cocktailbar och där stannade vi hela kvällen, ända fram till 02 faktiskt ^^ Drink efter drink kom in och efter ett par timmar fick vi tom. "beröm", de var mäkta imponerade av alla drinkar som slank ner. Haha, vet inte om det är tragiskt eller ej... Men, vi hade iaf riktigt trevligt, detta får vi göra om igen!


Tjejkväll på Strandvägen 1

2020-09-04 - Uncategorized


Sandra har försökt så länge, men nu äntligen fick hon tillfälle att bjuda med mig till en av hennes tjejkvällar! De är ett gäng tjejer som är väldigt tajta, så att komma här och försöka bryta sig in, mja, det gjorde mig lite nevös ^^ Men, det var hur trevlig som helst!

Jag hoppade på båten in till Nybroplan, sedan möttes vi alla upp på Kommondören för lite mat innan Malin hade ordnat bord till oss på S1. Maten var väl helt ok, men inte mer... Inte för det priset. Drinkarna på S1 var desto godare, smaskens! Tänk att jag bodde ett par hundra meter bort för ett par år sedan och ändå aldrig har varit där innan. 


Ett kilo lättare!

2020-09-01 - Uncategorized


Jag har dragit ut på detta alltför länge, men nu dök det upp en tid hos Liza (ett återbud) och jag högg som en kobra! Hon är alltid uppbokat i flera veckor framöver i vanliga fall. 

Jag tog bilen in till Södermalm lite tidigare och slog mig ner på Café Pascal. Jag beställde in en äggmacka och lite te, himla gott! När jag klev innanför dörren på Ellui , log Liza mot mig - "Det är mer hår än du!". En timme senare var jag ett kilo lättare och betydligt tunnhårigare, nästan för tunnhårig! Men, nu hade jag iaf en frisyr igen, det var längesen ^^ 

Page 1 of 1, showing 5 post(s) out of 5 total