2019 - DECEMBER

4 posts


Gott nytt år!

2019-12-31 - Uncategorized


Årets nyårsafton spenderades tillsammans med våra härliga grannar, Linda och Johan! Vi bestämde oss ganska tidigt för att göra ett litet knytis med tema Mexiko! Alltså, att umgås med sina grannar är så sjukt underskattat! Man behöver inte stressa iväg i en taxi, man kan ta med sig hur mycket mat som helst och, det bästa av allt, man behöver inte ta sig hem... Inatt tog vi en hiss ner och gick en trappa upp till oss - 30 sekunder - hemma! 

Jag har fått dille på plockmat och kvällens mat var inget undantag. Jag gick inte lika bananas som när jag fyllde år, men det blev fortfarande en hel del olika rätter som skulle med upp till dem! 

Där satt vi, i timmar, innan det var dags att bege sig ut för att kika på fyrverkerierna. Det är helt sjukt att vi bara behöver gå ett par meter för att ha första parkett till vyn över stan. Att vi inte kom därifrån med en enda vettig bild, ja, det är en annan femma ^^ 


Jag fyller 33 år!

2019-12-15 - Events


I år bestämde jag mig för att fira min födelsedag som jag aldrig firat den förut, nämligen med en tjejmiddag! Jag hade satt ihop en alldeles för ambitiös meny och jag lagade mat i över en vecka för att hinna klart. Trots det blev det lite smått kaos när alla satt i soffan och smaskade på tilltugget till välkomstdrinken! Men, Johan var en hjälte som hjälpte mig att diska undan allteftersom jag lagade det sista. 

Förrätten var helt amazing enligt mig - en tomatconsommé med jalapeñosorbet till! En sån där käftsmäll som man önskar starta varje måltid med! Därefter följde ett dussin rätter innan vi avslutade med en efterrättsbuffé! Jag tror inte någon behövde åka hem hungrig iaf och det var väl lite mitt mål för kvällen också ^^ 


Spräckte min Ankarsrum!

2019-12-09 - Cooking


Jag har gjort något som är väldigt olikt mig själv - jag har bjudit in till tjejmiddag när jag fyller år! Och eftersom jag har kommit fram till att jag älskar att laga mat och sötsaker, har jag bestämt mig för att laga en sån j*vla middag och bjuda på! 

Jag har under en veckas tid förberett och småbakat lite till dessertbuffén och idag stod Fransk Nougat på schemat. Allt gick sjukt smidigt och bra ända tills det var dags att "torka" nougaten. Jag använde mig av min Ankarsum och mördegsvisparna och tänkte, fan va smidigt, då kan jag använda hårtorken för att torka nougaten medan den snurrar på där... Och visst funkade det, den blev riktigt seg och fin... Ända tills plastbunken sprack och jag fick nougat i halva köket ^^ Herrejävlar va rädd jag blev när det började låta och bunken helt plötsligt lyfte från maskinen! 

Jag hann som tur var få den tillräckligt färdig och som tur var hade jag gjort allt jag behövde i marängväg, så jag behövde den inte något mer innan min födelsedag. Men, jag beställde en ny redan samma kväll, just in case. Sedan mailade jag Ankarsrum och hoppades få en ny på garantin, vilket jag också fick utan problem!


DICE goes The Great Gatsby!

2019-12-05 - Events


Vilken kväll och vilken fest! Herregud va roligt jag har haft det! 

DICE bjöd in till årets julfest och temat var inget annat än superglamorösa The Great Gatsby!! Som jag gick in för det här temat, jag har handlat så mycket snygga accessoarer till den här festen, my god! Det bjöds på mat och livemusik, massa dans, glam och glamour!

 

Varje DICE-fest kommer med ett fotobås av något slag. Under kvällens gång hittar ni mig där ganska frekvent och det är alltid lika spännande att kolla mailen eller väskan dagen därpå och se resultatet... Det kan... ja, bli lite hur som helst fram mot småtimmarna! Men, kolla här, hur bra blev de inte?!

Page 1 of 1, showing 4 post(s) out of 4 total