2019 - JUNE

13 posts


Ny dator - så lång över vad jag behöver!

2019-06-29 - Gadgets


Det var 7 år sen jag köpte mig en ny dator (om vi bortser från min laptop jag köpte av Cameron). Men det är min första stationära dator på 7 år... Tänker att det alltid är bra att ha en ordentlig dator framöver, man vet aldrig vad man behöver den till! 

Det blev en rejäl uppgradering tillslut... Tanken var från början att köpa ett fåtal delar och ta Johans gamla delar, men det krånglade lite och jag kände bara "Jag orkar inte!! Det är bättre att göra det ordentligt!". Sagt och gjort, en månadslön fattigare och jag stod hemma och byggde ihop delarna :) Kul och SÅ skönt!


Midsommar!

2019-06-21 - Events


Alla bilder från Midsommar hittar ni här!


DICE Summer Party på Trädgården!

2019-06-20 - Events


Idag var det dags för årets sommarfest vilken tog plats på Trädgården! DICE hade abonnerat hela stället under en kväll och det bjöds på allt från livemusik från kollegor till pizza, glass, drinkar, pysselhörna m.m. Grymt trevlig kväll blev det iaf, precis som alltid!

Här kan ni kika på alla bilder från kvällen!


US$ 100 million!!

2019-06-15 - Uncategorized


Under sommarhalvåret åker kikaren fram både en, två och tre gånger i köksfönstret. Herregud vilka båtar det glider förbi ibland, helt sjukt... Men idag var nog sjukaste hittills. Ägaren av denna yacht är en f.d programmerare på Microsoft och världens femte rymdturist! Och värdet på hans "SKAT Yacht" är nätta 100 miljoner dollar!!! 


Sommarlunch

2019-06-15 - Cooking


Vattenmelon • Jordgubbar • Körsbärstomat • Mozzarella • Flädervinägrett


Italiensk chark från en liten pop-up

2019-06-14 - Cooking


På vägen hem från jobbet idag passerade jag en liten pop-up försäljning av italienska charkråvaror här i Nacka Strand. Det var en grossist som sålda av massa ostar, oliver och korvar... Jag kunde inte låta bli att handla på mig lite grejer inför helgen och kom ut därifrån ett par hundralappar fattigare. Kolla så mycket gott!


Midsommartartlett

2019-06-13 - Cooking


Jag har lovat att stå för efterrätten vid årets Midsommarfest och min tanke är att konka med mig tartlettskal ner till Västervik och göra klart dem på plats. Men, man måste ju provsmaka det man tänkt bjuda på först, eller hur? Så, här har vi den - kardemummatartletter med vanljkräm, jordgubbar och myntasocker!


Spökskepp!

2019-06-13 - Photography


Vilken morgon... Det var så dimmigt att vi inte kunde se Lidingö på andra sidan. Mitt i allt dyker briggen Tre Kronor af Stockholm upp och rör sig in i dimman och jag var snabb fram med kameran. Vilken bild! Denna kan jag tänka mig att skriva ut och hänga på väggen. Det är så vackert i sig själv, skeppet, men idag tillsammans med dimman - wow!


Man ska fira sina framgångar!

2019-06-11 - Events


Man måste fira sina framgångar, annars kan det lätt hända att de glöms bort eller inte känns som en framgång. Idag var en sån dag, en dag där jag ville att vi skulle skåla för våra framgångar... Fram med bubblet och de finaste glasen! 


30-årsfest á la Hawaii!

2019-06-08 - Events


I år var det dags för Johans en vän att fylla 30 år och det skulle firas storslaget! Inbjudan kom tidigt och temat var Hawaii... Som jag letat efter en passande klänning och när jag väl hittade den kom Johan och överglänste mig iaf! ^^ Jag menar, kolla bara på kostymen han köpte i sista sekund! 

Jens och Josefin, vilket värdpar... Så jävla bra! Och vilken fest de hade ordnat! Allt från drinkar till mat till partytält och DJ! Samtliga grannar hade fått "Ursäkta att vi kommer störa er ikväll"-lappar i brevlådan och de var förmodligen välbehövliga, för musiken ökade i volym hela kvällen ändå in på småtimmarna (läs; 03:30). Vi hade så sjukt trevligt och den här festen kommer jag minnas länge - kolla bilderna nedan så förstår ni säkert varför! ^^ Alla bilder från kvällen hittar ni här!


Svensk sommar - bästa dagen på året!

2019-06-05 - Uncategorized


Idag har vi haft riktigt härligt väder... Svensk sommar - den bästa dagen på året! ^^ Nä, förhoppningsvis får vi ett par dagar till som denna och då ska det solas och badas! Idag är jag fast på jobbet, men 10 min på terrassen i solen försökte jag få till iaf!


Älskade liljekonvaljer!

2019-06-04 - Photography



Nybakat frukostbröd är det bästa!

2019-06-01 - Cooking


Page 1 of 1, showing 13 post(s) out of 13 total