2018 - FEBRUARY

6 posts


Det här med att åka buss...

2018-02-28 - Uncategorized


... börjar redan bli jävligt gammalt. Jag är så sjukt trött på att den utlovade bussen inte dyker upp och det händer alltför ofta. Idag var det dags igen. Vi var ute i god tid trots att snön vräkte ner och där stod vi i 5-10-15-20-30 minuter innan en buss äntligen behagade att dyka upp. Johan, som äääälskar snö, var inte alls missnöjd och trött på livet ^^ 


Semlor i massor!

2018-02-25 - Cooking


Finns det något godare än hembakade semlor?! Nä, jag tror inte det... Man får allt precis som man själv vill ha det - extra mycket kardemumma i bullarna, luftig grädde med lite florsocker i och en bitig, grov mandelmassa med en hint av bittermandel. Det är bara SÅ himla gott!


Middagsdejt på SMAK

2018-02-18 - Restaurants


Johans mor, Tina, och bror Andreas+Anna var på besök i Stockholm och vi bestämde oss för att gå ut och äta tillsammans. SMAK är en rätt bra restaurang när man är många eftersom man får välja x antal smaker som man själv vill. Man behöver alltså inte bry sig om de andra vill äta överhuvudtaget, hur bra som helst! 

Vi slog oss ner och tog in varsin fördrink, sedan blev det 7 smaker + vinpaket till det... Guess what, 7 smaker var för mycket den här gången också ^^ 


Fettisdagen på DICE!

2018-02-13 - Work



Taccokväll!

2018-02-11 - Uncategorized


Idag bjöd vi in till tacco- och quizkväll! SÅ skönt att äntligen kunna bjuda hem folk och kunna sitta vid ett matbord och äta som vanliga människor ^^ Taccos, efterrätt, drinkar och quiz - allt som behövs för en lyckad kväll!


CS 1.6 turnering på Inferno Online

2018-02-02 - Gaming


Som vi har tränat inför den här turneringen (not) och gud va roligt att inte behöva ta det på så stort allvar (seriöst?) utan bara spela för skojs skull (riiiight...). 

För ett par veckor sedan fick jag en förfrågan från Sabina (min gamla CS-polare och numera kollega), om jag ville vara med på en CS 1.6 turnering som skulle hållas med 10 andra techbolag. Ja alltså, vafan... Det kan väl bli kul tänkte jag och tanken var väl att vi iaf skulle hinna spela tillsammans ett par gånger innan det var dags, men det gjorde vi aldrig. Ingen av oss kunde samtidigt på jobbet, så det fick mest bli lite CSDM för att hitta någon form av aim iaf. 

Turneringen hölls på Inferno Online och det är helt sjukt vad tävlingsdjävulen slår till när man sätter sig vid datorn och tre RS körs. Och vi alla som spelade har ju någon form av anknytning till E-sport så vi alla kände precis samma sak. 

Vi tog oss vidare till finalen relativt enkelt men i finalen tog det stopp. Som tur var hade vi tänkt till, valet av CT/T skulle spela stor roll och mappen var Inferno. Vi beslutade oss för att börja som T eftersom vi bara skulle spela 15 rundor totalt och vi bytte av efter 7. Vi skulle alltså spela 8 rundor som CT vilket vi gissade skulle vara lättare eftersom vi inte hade några taktiker alls inplanerade. Och vilken tur... 

Vi förlorade runda efter rund som T och vid sidbyte stod det 0-7 till oss. En missad runda till och vi hade förlorat finalen. Men, nu började de gamla rävarna jobba och slita och det slutade med att vi tog samtliga rundor och vann hela turneringen! En riktigt spännande final blev det och vi plockade med oss den stora pokalen hem till DICE! 

DICE for LIFE (eller hur, DaQ!?)

Page 1 of 1, showing 6 post(s) out of 6 total