2016 - SEPTEMBER

8 posts


Battlefield 1 Official Single Player Trailer

2016-09-27 - Work



Nya inredningsdetaljer!

2016-09-25 - Interior


Ibland kommer jag på mig själv att bara vilja shoppa... Jag kommer in i stim och tycker allt (inredningsmässigt iaf) ser tilltalande ut ^^ Det skriker liksom efter mig.

Förra helgen fick jag för mig att flytta om i hallen. Så, jag plockade isär byrån som stod där, köpte lite nya lampor och flyttade dit spegeln. Där spegeln tidigare hängt, hängde nu ett galler med lite småprylar i. Den här helgen föll jag pladask för Åhléns kampanj "3 för 2 på hemavdelningen" ^^ Jag kom därifrån med en piedestal/kruka från MENU, två hyllor och 3 förvaringsaskar i silikon (även de från MENU). Jag köpte även en smyckeshängare från MENU... Den har jag suktat efter länge nog nu!

   


Djurgårdsbrunn med Mor & Far

2016-09-22 - Uncategorized


Idag var det dags för mig att ta pendeln till Arlanda, Christoffer skulle nämligen hoppa på flyget till Japan (igen). Jag åkte in på morgonen och lyckades komma fram samtidigt som de andra. Det blev inga direkta tårar den här gången från Mamma Ek, nja... Jag tror hon klarade sig! Brorsan däremot var hur nöjd som helst över att äntligen få åka iväg igen och det kan jag väl förstå, jag saknar också Japan!

När det var dags för Christoffer att röra sig inåt, hoppade vi in i bilen och körde mot Stockholm. Vi svängde om Nacka Strand innan de följde med på en snabbvisit till jobbet.

På fredagen tog jag en tidig dag och åkte in till stan för att möta upp mina päron. På kvällen hade jag bokat bord på Djurgårdsbrunn. Vi serverades en 4-rätters samt varsitt glas Cava vid ankomsten. Det blev svampsoppa till förrätt, kött å bea samt Crème Brûlée för min del.

Djurgårdsbrunn Djurgårdsbrunn


2 år firades på Portal

2016-09-19 - Restaurants


Det har redan gått två år - två år sedan vi satt där alldeles nykära och lite nervösa på vår första dejt! Ibland längtar jag tillbaka till det där pirret som fanns, hur en enda blick kunde ge mig gåshud... Sen inser jag hur långt vi har kommit i vår relation, att vi är så in i bomben förälskade och att jag aldrig känt mig mer säker än när jag borrar ner mig på hans bröst.

Ikväll var det date night och vi hade bokat in oss på den nyöppnade restaurangen Portal. Vi har hört mycket gott om restaurangen och dess mat så vi bestämde oss för att testa. Tyvärr levde inte allt snack upp till förväntningarna... Jag vet inte om det är för att vi har blivit riktiga "matpretton" eller om det bara var "meh". Alltså, missförstå mig inte, det var gott, men inget speciellt.

Vi hade det iaf trevligt tillsammans och det var skönt att få komma iväg lite på tu man hand!


Råbiff

Blandas vid bordet med saltbakad rödbeta, äggula & syrlig lök.


Hjälmaregös

Smörpocherad gös med kräftvinegrett, rökt blomkål & krondill


Hällstekt kalvinnanlår

Kryddigt och somrigt med kål, kantareller & färskpotatis


Hallonsorbet

Hallonsorbet med toffee- och citronfyllda färska hallon.


Nacka Strand

2016-09-11 - Interior


Idag lyckades jag få med mig Johan ut till Nacka Strand... Jag tänkte att vi skulle ta en sväng runtom området för att få ett hum om hur det ser ut. Ingen av oss har ju varit där direkt och vet hur det ser ut.

När vi kom fram visade sig att The View hade öppen visningshelg med snittar och drinkar. The View är det andra huset (bredvid vårat) som ska rivas ut och byggas om till lyxiga lägenheter och de sparade inte in på krutet. Vi tog en sväng in och kollade lite på de olika planlösningarna och utsikten... Skulle vi ha väntat eller hade vi gjort rätt val som köpte i Nummer4?

Vi gick därifrån och kände att vi hade gjort rätt! Visst, lägenheterna kommer kanske med lite större balkong, men planlösningen och deras inredning var betydligt tråkigare! Det kändes mer som en typisk "lägenhet", det gillar vi inte!

Därefter hoppade vi på SL-båten som tog oss tillbaka till Östermalm på 30 minuter! Rätt kul att vi kunde se vårat kommande köksfönster från båten... Tror att vi kan få en rätt fin utsikt faktiskt!


Jobbhelg!

2016-09-10 - Work


När jag öppnade ögonen imorse och tittade på klockan dog jag lite inombords... 06:30 ^^ Tänk att det ska vara så svårt att sova.

Jag kokade lite te, gjorde en macka och slog mig ner på min fina HAY-stol i min morgonrock, sedan bläddrade jag igenom Östermalmsbladet innan jag tog en promenad till jobbet. Det var så himla skönt ute och vädret var fantastiskt.

Det är inte många veckor kvar nu innan vi ska släppa vårat fantastiska spel - Battlefield 1. Jag är så sjukt stolt över vad vi har åstadkommit den här gången!!! Det kan vara ett av de bästa spelen DICE har släppt, ever!


Nyheter i trappan!

2016-09-03 - Interior


Jag fick ett tokryck i helgen och bestämde mig för att försöka få ordning på utrymmet i trappan upp till loftet. Det har känts lite för mycket som att en student bor där, det tycker jag inte om.

Jag bestämde mig för att ta en sväng på stan och åkte in till Bolia, Habitat och MIO. På Bolia hittade jag inget av det som jag letade efter, däremot fick jag syn på en lampa som skrek efter mig när jag lämnade butiken.

Vidare in på Habitat och där hittade jag ett par schyssta förvaringslådor samt ett par fina ljuslyktor på REA. Därefter konkade jag mig in till stan och tog en sväng på MIO. Där fanns det en och annan fin inredningsdetalj som jag tänkte fylla med ljusslingor.

Inte nog med allt detta, jag hann in på Lagerhaus också innan jag åkte hem. Där köpte jag ännu en ljuslykta, ett par söta kort och korthållare i mässing.

Inte en billig shoppingrunda vill jag lova, men nu ser trappan ut som något ur en typisk inredningskatalog ^^ Precis som jag vill ha det! Mina söta japanska dockor fick en egen glaskupa och mina söta skor (handgjorda i Italien) fick en egen plats istället för att ledsamt ligga i en skokartong!


Inspiration2016

2016-09-01 - Interior


Mitt nya liv utspelar sig på Pinterest... Antalet timmar som jag har spenderat där sedan vi köpte lägenheten är skrämmande många ^^ Det är ett helt år kvar, ändå tycker jag att det är helt fantastiskt kul att kolla på inredning!

Jag får så himla mycket idéer och hittar saker som jag vill köpa... Frågan är bara om jag fortfarande vill ha det om ett år ^^ Å andra sidan, vill jag fortfarande ha samma inredning då, måste det vara helt rätt, eller hur?

Köksinspiration

Hexagonkakel - Rustikt köksbord - Koppardetaljer - Industrilampor

  

  

Page 1 of 1, showing 8 post(s) out of 8 total