2016 - MARCH

6 posts


EA Play i Los Angeles!!

2016-03-31 - Work


Ibland har man en sån där riktigt bra dag, en dag när allting i livet bara klaffar perfekt och idag var en sån dag!

När jag kom till jobbet väntade ett mail från vår Product Manager... Det visade sig att mitt namn hade kommit upp under en diskussion ang. personer på företaget som skulle vara passande som "spokesperson" framöver! Tydligen tycker de att jag "har varit strålande på employer branding" och han undrade därför om jag skulle vara intresserad av att ta lite mer ansvar vid framtida intervjuer.

Hallå, ja! Självklart är jag intresserad, det är ju sånt här jag tycker är riktigt, riktigt roligt! Jag tackade självklart ja direkt och hade ett sånt där fånigt leende under hela förmiddagen ^^

Efter lunchen knackade Nils mig på axeln... "Du, skulle du ha tid att hänga med till EA Play?", undrade han med ett leende. Först fattade jag inte riktigt vad han ville, så jag svarade lite tvetydigt ja... "Kalas, då behöver du se till att du har ett giltigt pass!". Då klickade det för mig! Han ville att jag skulle följa med till Los Angeles!!! Men hallååå, vilken dag!

Jag var som ett barn på julafton resten av dagen och när jag kom hem korkade jag upp en champagneflaska och skålade med min älskade!


Påskhelgen

2016-03-27 - Uncategorized


Årets påskledighet spenderades nere i Västervik hos Johans familj och polare. Vi lyxade till det och hyrde en bil när vi åkte ner, så himla skönt! Vi kom fram sent på kvällen och bjöds på kycklingsallad, men mer än så blev det inte innan vi somnade. Dagarna som följde innehöll bl.a. promenader på Gränsö med Rambo, en riktig kebabrulle, gofika på stan och ett par glas vin med hans polare. Helgen rundades av ute hos hans pappa i skogen. Här blev det middag, ett par skott med bössan och mer hundmys!

Vi åkte tidigt på söndagen för att hinna ta vägen förbi Vingåker. Efter ett par timmar var jag ägare till ett par nya tröjor, tre par jeans och tre par skor ^^ Som att jag behöver fler skor... Väl hemma i Stockholm igen köpte vi varsin Pad Thai innan vi kröp ner i soffan och myste lite!


Ryssen #18 - 1x92,5 kg

2016-03-21 - Exercising


Idag var det dags för sista passet på Ryssen och det var dags att försöka sätta ännu ett nytt PB i böjen! Sagt och gjort! Med ett par kollegor bakom mig som hejade på, åkte 92,5 kg upp! Grymt skön känsla, äntligen! Jag har, under de senaste 6 veckorna, ökat mitt PB från 82,5 kg till 92,5 kg! Nu tar vi sikte på 100 kg innan jag fyller 30 år!!


Grand Hôtel Weekend!!

2016-03-19 - Events


Vilken fantastisk helg vi har haft! Vi lyxade till det och tog in på Grand Hotel för en miniweekend!

Vi tog en tidig dag på jobbet och checkade in på Grand Hotel strax efter 15. Vilken lobby och vilket bemötande, jisses vilken skillnad det är på hotell och hotell. När vi kom upp till rummet bytte vi om till badkläder direkt, sedan pinnade vi ner till hotellets SPA-avdelning. Herregud va mysigt det var! Inte speciellt stort, men oh så lyxigt det kändes!

Ett dopp in den varma poolen och sedan ett par minuter i den fantastiska ångbastun! Vi varvade mellan dessa i 2 h, samtidigt som vi mumsade på frukter från fruktbuffén. Jag kan inte påstå att det var speciellt svårt att slappna av och koppla ifrån...

  

  

På kvällen hade vi bokat bord på Verandan och där avnjöt vi en härlig middag. Vi beställde in varsin kallrökt röding med syrad grädde, äpple, vattenkrasse och regnbågsrom till förrätt. Sedan fortsatte vi med varsin Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon och gröna ärtor. Husmanskost är verkligen underskattat!

Som den gottegris jag är, valde jag att plocka fritt från dessertbuffén. Allt från minicupcakes till pannacotta och cheesecake. Så gott!

   

Att få avsluta en dag som denna i en grymt skön säng var verkligen pricken över i:et! Underbart!

På morgonen ringde klockan redan 06:50... Varför? Jo, årets första F1-kval sändes live på TV. Det är inget vi missar! Att sen få glida ner till en grym frukostbuffé gjorde att dagen inte kunde börja bättre!

  

Vi satt på Verandan och njöt länge av både frukost och utsikt! Hämtade både en, två och tre tallrikar innan vi kände oss nöjda. Därefter var det dags att avrunda vår vistelse och checka ut, för den här gången... På återseende, Grand!


Ryssen #16 - Nya PB:n på 2x2x85 kg & 1x90 kg

2016-03-10 - Exercising


Jag har peppat hela veckan inför kvällens träningspass. Idag stod pass #16 på schemat och då var det 2x2x85 kg som gällde. Mitt tidigare RM var på 82,5 kg och det är ett par månader sedan jag tog det, så idag skulle jag alltså köra två squats på en vikt jag aldrig böjt tidigare... Men, det kändes sjukt bra och de gick upp med lätthet!

 

Eftersom tvåorna kändes såpass bra som de gjorde och Johan fanns där idag, ville jag testa en enkel på 90 kg också. Jag hade som mål att squatta 90 kg innan jag fyller 30 år, men jag tror nog bestämt att jag får sikta in mig på 100 kg innan 30 istället! För här nedan ser ni 90 kg på ryggen, yes!!


Ryssen -3x3x80 kg!!

2016-03-04 - Exercising


Jag har sedan ett par veckor tillbaka följt ett squat-program, Russian Squat Routine. Man fyller i sitt RM (det du lyfter max en gång) och sedan får man ett komplett schema att följa för att höja sitt max. Det har för min del inneburit tre benpass i veckan den senaste månaden samt ytterligare ett pass med fokus på rygg och bålstyrka.

Innan de här veckorna var mitt RM 82,5 kg och det satt långt inne... Men, allt eftersom jag har avverkat passen har jag faktiskt höjt vikterna något. Idag skulle jag ha kört 3x3x77,5 kg, men jag ökade vikten lite och satte jag nytt personbästa i reps istället - 3x3x80 kg!!! Så himla nöjd! 80 kg har varit ett riktigt hjärnspöke, men de senaste veckorna av träning har verkligen gjort sitt!

Page 1 of 1, showing 6 post(s) out of 6 total