2016

99 posts


Tack 2016, du har varit amazing!

2016-12-31 - Uncategorized


Man vet att man blivit äldre när man föredrar en hemmakväll på nyårsafton framför party deluxe ^^ Johan och jag ville bara vara hemma och njuta av varandras sällskap, laga mat och dricka lite gott vin.

Jag påbörjade matlagningen redan igår då jag förberedde dagens för- och efterrätt - räkcheesecake samt pannacotta på nutella och vit choklad. Dagens frukost var nybakat valnötsbröd och herregud va gott det var! Vi småsmaskade lite på brödet resten av dagen innan vi klädde upp oss och dukade fint. Sedan började vi med huvudrätten - hemslagen bea och ryggbiff på dovhjort. Vi åt gott och länge, sedan skålade vi med lite champagne och vi slog oss ner i soffan och myste. Vid tolvslaget gick vi ner till Strandvägen och räknade in det nya året tillsammans med halva Stockholm ^^ Himla mysigt med fyrverkerier!!

En riktigt mysig nyårsafton, bara Johan och jag! Hade inte velat ha det på något annat sätt...

2016 - du har varit helt jävla amazing! Om 2017 bjuder på hälften är jag är än nöjd!


Ankarsrum!!!

2016-12-18 - Cooking


Idag var det äntligen dags - jag öppnade min födelsedagspresent från Johan! Det har stått två stora paket i vardagsrummet ända sedan vi reste iväg till Maldiverna, men idag fick jag äntligen slita av presentpappret! Mitt i allt städande och uppackande av resväskorna, bestämde jag mig för att det fick vara nog med retligheter och slet av pappret! Det var inget mindre än en Ankarsrum Assistent som gömde sig där! En köksassistent med tillhörande Deluxe-paket!

Herregud, han är ju inte riktigt klok... Men jag älskar det! Jag har velat ha en i flera år och nu har jag äntligen en! Shit va jag ska baka mycket bröd och andra onyttigheter! Weeiiii!


30-årsfirande!

2016-12-16 - Events


Ikväll bestämde vi oss för att boka ett stort bord på Ljunggrens för att gå ut och fira min födelsedag! Vi bokade för 10 personer, men vi blev betydligt fler och många fick nöja sig med att hänga i baren och småäta lite. Jag beställde in en stor tallrik av kockens val för kvällen, himla gott! Ett par drinkar senare bestämde vi oss för att rulla vidare och vi stack iväg till Kvarnen - nya utestället nu när Patrick's stängt? Där blev vi inte speciellt långvariga, vi var rätt trötta efter gårdagens resa och lite jetlaggade!

Riktigt trevligt måste jag säga, det blev en bra utekväll!


Hipp hipp hurra - 30 år!!!

2016-12-15 - Travels


30 år... Smaka på den siffran ^^ Jag fyller 30 år idag!

Klockan ringde 03:30 och det var dags att lämna ön, lämna Maldiverna... Så trist! Min födelsedag inleddes med den tradigaste frukosten jag skådat - ett par torra bullar och marmelad ^^ Tack gode gud att vi fick lite frukt till!

Vi slussades ombord på en båt och när vi åkte iväg vinkades vi av med ett "See you soon!"-meddelande. När vi kom fram till flygplatsen var det bara att vänta... Inrikesflyget tog oss till Males flygplats och där fanns det inte speciellt mycket att göra eftersom varenda butik hade inventering ^^ Vad är oddsen!?

Min födelsedagslunch intogs på Burger King - 200 spänn för ett tradig hamburgare ^^ Efter ett par timmar var det äntligen dags att boarda flyget till Qatar. Under den här flygresan var vi inte jättemånga på planet, så när tjejen framför mig började tjafsa valde jag helt sonika att flytta på mig. Hur orkar folk?!

I Qatar hann Johan handla lite fin whisky innan vi skulle boarda flyget till Sverige. Vilken mardröm... Vi delade flyg hem med ett transferplan från Thailand. Vilken typ av svenskar åker till Thailand under december? Nope, fel... Barnfamiljer! Fy fan va många skrikande ungar på ett och samma ställe, instängda i ett flygplan. Hade jag inte haft mina noise cancelling lurar hade jag förmodligen dödat någon.

Födelsedagsmiddagen bestod av ris och kyckling, ett glas vin och en baileys till teet. Fint ska det vara!

Plötsligt kommer en av flygvärdinnorna och knackar Johan på axeln... "Ni kan komma nu", viskar hon till Johan. Hmm, vad nu då? Jag följde efter och gick bakåt i planet. När jag kom fram tog de undan gardinen och där står ett helt gäng ut kabinpersonalen och sjunger "Happy birthday"! Framför dem står varsitt glas champagne och en söt liten 30-årsbakelse!! Naww, Johan dåååå!!! Va söt han är! Om det är något jag kommer minnas från min födelsedag är det definitivt det här tillfället...

När vi kom fram till Sverige kändes allt så himla grått och färglöst. Hur överlever man en hel vinter utan sol?! Det må har varit min första heldedikerade solsemester, men det är definitivt inte min sista... Dags att smida nya planer?


Maldiverna - 14 december

2016-12-14 - Travels


Sista dagen i paradiset är här... Så sorgligt! Vill inte åka hem alls, inte ens lite grann faktiskt.

Idag har vi gjort lite av allt för att inte ha missat något under resan... Dagen började på hotellets SPA-avledning och i deras bubbelpool. Därefter smet vi vidare in på området och gick runt i deras fantastiska SPA-resort. Grönt, lugnt, vackert... Så mysigt!

Vi badade i poolen och drack ett par drinkar, sedan försvann jag iväg på snäckjakt. Måste ju komma hem med lite minnen från Maldiverna! Vi fotade lite under vacker solnedgång innan det var dags att bege sig till bungalowen och börja packa ihop våra saker... Snyft!

Inför kvällens middag hade Johan hintat om att jag fyllde år och när vi kom in i restaurangen på kvällen, hade de dukat upp superfint åt oss med blommor och champagne! Alla log stort och skakade på huvudet åt att det var vår sista kväll... Jag tror de bjöd till lite extra, det kändes så iaf! Vi åt gott och när det var dags för efterrätt, kom restaurangchefen in med en härlig chokladtårta som han hade bakat själv! Inte varje dag man blir bortskämd på det viset! De sjöng "Happy Birthday" för mig och applåderade... och jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen! ^^

Vi åt så mycket vi orkade av tårtan, trots det fanns mer än hälften kvar... Vi bestämde oss för att bjuda de anställda som vi kommit närmast under veckan, gissa om det var uppskattat!

När vi kom tillbaka till rummet stod det en bricka på sängen - ännu en tårta! Till det hade vi en flaska bubbel som vi korkade upp, sedan skålade vi för en underbar resa ute under månskenet... Så mysigt!

Kan inte förstå att det är dags att åka hem imorgon... Jag vill inteeee!!!


Maldiverna - 13 december

2016-12-13 - Travels


Näst sista dagen och nu började jag känna mig stressad ^^ Måste bada, måste uppleva, måste sola, måste slappna av...

Eftersom Johan såg en sköldpadda det första han gjorde igår när jag inte snorklade med honom, gjorde vi ett till försök idag. Vi hoppade i vattnet en timme, men icke... Ingen sköldpadda. Vi gick även till andra sidan ön och hoppade i där, men det var inte i närheten av lika bra som utanför vår bungalow. Där spenderade vi inte många minuter innan vi simmade inåt land igen.

Vi promenerade bort till poolbaren och tog oss en varsin drink, sen såg vi hur det började mulna på igen. Eftersom vi bara hade våra badkläder på oss, var vi inte speciellt brydda när det plötsligt började ösa ner. Det var till och med rätt mysigt! Medan alla andra sprang in under tak, gick Johan och jag genom ön, hand i hand och njöt av de varma regndropparna!

Efter 10 minuter var det värsta över och när vi kom till vår brygga fick Johan syn på en haj, modell större, och hoppade i! Han hade tjatat hela resan om att han hoppades få simma bredvid en stor haj. Jag stod kvar på bryggan och försökte peka honom i rätt riktning, men han hann aldrig ikapp... Jag hoppade i och simmade med ett annat gäng stora fiskar och försökte njuta av varje sekund.

På eftermiddagen var det dags för oss att åka iväg på kvällsfiske, men iom det ostadiga vädret var det inte säkert att det skulle bli av. Efter lite om och men blev vi dock ett gäng och vi gav oss ut på vattnet. Vi fick varsin lina med en krok, sedan var det bara att fiska ^^ Vi var ute i ~2h och under den här tiden hann vi uppleva en fantastisk solnedgång och tre ordentliga regnskurar som lämnade oss helt genomblöta.

Tre fiskar fick jag upp... En väldigt färgglad variant och två barracudas. Johan? Nja, han hävdar att han var på väg att få upp en stor fisk som slet sig alldeles vid ytan... who knows ^^

När vi kom tillbaka till ön hann vi bara duscha och byta om, sedan skulle vi äta en BBQ-middag lagad på vår fångst! Kocken, vår nyfunna vän, såg till att vi fick allt och lite till... Han försvann iväg in i köket och kom tillbaka med så mycket god fisk att vi höll på att storkna! Johans min på en av bilderna säger allt! Han var SÅ mätt!! Men vi åt och åt och åt, för herregud va gott det var!

Måste säga att detta var en av de bättre kvällarna, många fina minnen!


Maldiverna - 12 december

2016-12-12 - Travels


Två dagar kvar... bara två, ynka dagar. Lite sorgligt om ni frågar mig. Vädret börjar lugna ner sig också, det blåser inte lika hårt idag.

Efter frukosten spenderade vi några timmar i skuggan av palmerna och promenerade längst med stranden... Vilket ställe, jag försöker verkligen ta in alla intryck, men det är svårt. Man ser vattnet, känner den extremt mjuka sanden under fötterna och den otroliga värmen, men man greppar det inte riktigt.

Efter lunchen hoppade vi i vattnet och snorklade nedanför vår bungalow. En halvtimme senare var jag helt slut, det är bra jobbigt att snorkla! Det tror man inte, men shit va drygt det blir efter en stund! Jag snorklade bort och förbi restaurangen mitt ute i vattnet och upptäckte ett rev med sjukt mycket fina fiskar! Jag stannade en halvtimme till innan jag gav upp. Johan simmade vidare och när han tillslut kom tillbaka till mig, gnistrade det i ögonen på honom... - "Gissa vad jag såg... en stor sköldpadda! Vi simmade tillsammans ett par minuter! Du skulle ha varit med!!!". Alltså, va!? Så sjukt typiskt... Jag var inte alls avis...

På kvällen ställde vi upp kameran och lekte lite med BULB-funktionen. Man kan aldrig få för många bilder på vatten, eller? ^^


Maldiverna - 11 december

2016-12-11 - Travels


Vinden höll i sig även idag, men vi gjorde det bästa av det och passade på att få lite färg när solen var framme! Vi försökte ta lite kort på balkongen också, men det var ju helt hopplöst... iaf för mig med allt hår ^^

På eftermiddagen åkte vi iväg på en snorkeltur och jag fick äntligen se en riktigt sköldpadda! Den var sååå fin! Vi simmade tillsammans ett par minuter innan den försvann ner över revet. Äntligen!


Maldiverna - 10 december

2016-12-10 - Travels


Ännu en dag i blåstens tecken... Tyvärr. I natt blåste det så mycket att vi kände hur det svängde i vår bungalow ^^ Helt sjukt, aldrig varit med om något liknande. Idag fick vi dessutom uppleva ett par ordentliga regnskurar! Men vädret är bra märkligt, det går så sjukt snabbt när det väl slår om. Sol ena stunden och totalt ösregn bara minuterna senare...

Vi spenderade ett par timmar på stranden, sedan gjorde vi samma sak som igår - gick hem och la oss på vår balkong istället. Ganska mysigt att ligga i sängen och titta ut genom fönstret när regnet slog till dessutom... Vi hade det rätt bra ändå!

 


Maldiverna - 9 december

2016-12-09 - Travels


Det har snart gått en vecka sedan vi landade här... Och jag har inte tröttnat det minsta än. Trots blå himmel och värme, blåste det rejält idag! Vi försökte spendera ett par timmar på stranden, men det slutade med att vi gick hem och la oss på vår balkong istället (det vi låg i lä).

Iom att det blåste så pass mycket idag, rördes sandbotten upp och havet fick en helt annan nyans... Jag vet att bilderna ser fejk ut, en det är de inte! Jag fattade det inte riktigt själv när jag låg på solsängen och tittade ut... 

På kvällen blåste det upp till oväder och jag passade på att köra lite long-expo bilder från vår balkong.


Maldiverna - 8 december

2016-12-08 - Travels


Idag var faktiskt första dagen det var mulet. Inte för att det gjorde jättemycket egentligen eftersom temperaturen fortfarande låg runt 30 grader...

Vi bestämde oss för att hyra en varsin cykel och utforska resten av ön. Jag visste att det fanns en riktigt fin sandbank på ena sidan och jag hoppades att vi skulle kunna ta lite mysiga kort där.

När vi kom fram var vi helt ensamma, inte en enda människa så långt ögat kunde se. Helt otroligt faktiskt. Vi ställde upp stativet och sedan fjantade vi loss under en timmes tid ^^ Haha, herregud vilken bildserie vi fick... Inte mycket som kunde användas dock ^^

På eftermiddagen hände något med vattnet... Det gick från att vara klart, till att vara helt löjligt klart! När vi promenerade fram och tillbaka från vår bungalow kunde jag inte sluta titta på vattnet som såg ut som en pool... på riktigt! Kolla vara på den här bilden som jag tog med mobilen!!!


Maldiverna - 7 december

2016-12-07 - Travels


Fördelen med jetlag är att man är pigg när man vaknar hiskeligt tidigt. Idag vaknade jag vid 05, tittade på klockan och funderade länge på ifall jag skulle försöka klä på mig och rota fram kameran... Kanske kunde jag få några fina bilder på soluppgången.

Jag smög upp ur sängen och efter lite om och men, hade jag lyckats få med mig det mesta utan att väcka Johan. Jag promenerade iväg efter stranden för att möta soluppgången och herregud vilken soluppgång jag fick vara med om! Så stilla, fågelkvitter och helt magiska färger! Jag låter bilderna tala för sig själv!

Det hela varade tyvärr inte längre än dryga tjugo minuter och därefter var det bara att traska tillbaka till vår bungalow. Ett par timmar senare väckte jag Johan och sedan väntade ännu en dag i solstolarna med en bok! Vi smuttade på drinkar, käkade god lunch och supergod glass, smuttade vidare på våra drinkar och smakade på färsk kokosnötsjuice. Johan var inte helt övertygad, men jag sörplade mer än gärna i mig! Gott!


Maldiverna - 6 december

2016-12-06 - Travels


Solsemester... Jag börjar förstå hela grejen det. När jag rest tidigare har mina resor alltid handlat om att se och uppleva olika saker. Att sitta still på en och samma plats har varit stressande - det finns ju så mycket att se! Men nu börjar jag förstår det här med solsemester, det här är livet när det är som bäst!


Maldiverna - 5 december

2016-12-05 - Travels


Vi förstår inte riktigt att vi är här... Mitt i paradiset. Otroligt klyschigt, men herregud vilket paradis det är.

Att vakna upp och titta ut över turkosblåa havet är surrealistiskt. VI försöker att gå upp om dagarna och inte sova bort halva semestern. Vi äter frukost strax efter halv nio och försöker sitta där, länge, och inte stressa i oss maten. Det är verkligen något vi båda saknar, att kunna sitta vid ett matbord och bara sitta... Det är vardagslyx som många glömmer av tror jag.

Efter frukosten gick vi bort till andra sidan ön där den stora baren ligger. Här kan man sno åt sig ett par solsängar och springa mellan havet, baren och poolen... Inte helt fel, eller hur?!

Av någon anledning så har man inte haft en bra semester om man inte ser ut som en pepparkaka när man kommer hem. Så, vad gör man åt det? Mja, man tar ett äckligt foto och lägger ut det på Instagram och Facebook så att folk kan irritera sig lite... Enda rätta!

Idag passade vi också på att snorkla lite. Att simma med hajar är rätt coolt, även om de är små. Så himla orädda och så fina att titta på! På kvällen däremot, simmade det in hajar av den större storleken under får balkong... Upp emot 2,5 meter skulle jag säga att de var! Man får lite mer respekt för dem när man ser hur snabbt och enkelt de sliter sönder sin mat.

Ett par timmar efter att solen gått ner, drog jag med mig Johan ner på stranden för att fota stjärnhimlen. Den här gången behövde han iaf inte frysa (vilket han har gjort alla andra gånger jag dragit med honom, stackarn ^^). Jag fick ett par riktigt fina foton, kanske ett par kandidater att printa ut i större format till och med!


Maldiverna - 4 december

2016-12-04 - Travels


Jag vaknade upp till strålande solsken och +30 grader… Jag svepte undan gardinerna och beskådade den fantastiska utsikten från vårat fönster! Det är svårt att förstå att man verkligen är här, det är nästan så jag måste nypa mig i armen.

Att äta frukost alldeles intill vattenbrynet och bli uppassad hela tiden, det är drömmen! Steka ägg med grön chili och tomat, sallad och mer färska tomter… Så gott! Inte nog med det, jag smet iväg och hämtade en skål med riktigt god mangoyoghurt och färsk frukt! Rena rama efterrätten!

Idag spenderade vi större delen under en parasoll, men en bok i ena handen och en drink i den andra! Det är alltså såhär våra kommande dagar kommer se ut – äta, sola, bada, äta, sola och bada! Hårt liv!

På kvällen tog vi en promenad till andra sidan ön och hade ett sånt där superromantiskt tillfälle då vi slog oss ner på bryggan och tittade på solnedgången tillsammans. Där satt vi, dinglandes med benen i vattnet och med armarna runt varandra. Så himla mysigt! Tänk att få göra en sån här resa tillsammans med den man älskar, det är verkligen balsam för själen!


Maldiverna - 3 december - Vi har landat i paradiset!

2016-12-03 - Travels


Efter 20 min på ett inrikesflyg landade vi mitt ute i ingenstans och slussades in i en minibuss. Ett par minuter senare gick vi ombord på en speedboat och snart klev vi iland på ”vår” ö – Sun Island!

Herregud… Jag var mållös när vi promenerade in till ön på den långa bryggan. Jag har aldrig sett så blått vatten i hela mitt liv! När vi närmade oss receptionen möttes vi upp av killen jag fått kontakt med på Instagram, vår restaurangchef. Han hälsade glatt och visade oss till sofforna innan han var tvungen att springa tillbaka till restaurangen.

Vi bjöds på en välbehövlig välkomstdrink, sedan fick vi en snabb genomgång av ön. Därefter fick vi hoppa på en golfbil som körde oss till vår bungalow! Vilket ställe! Vi bodde ca 200 m ut i vattnet och promenaden dit var magisk… Vi var verkligen i paradiset!

Att komma in i rummet var som att gå in i en kall vägg, helt galet vilken effekt en AC har ^^ Badrummet, däremot, var fruktansvärt varmt och kvavt eftersom det var öppet ut. Det första jag gjorde var att kasta av mig sandalerna, knalla ner för trappan och plaska med fötterna i vattnet… Det svalkade knappt!!! Underbart!

Vi bytte om och gick bort till restaurangen för att äta vår första lunch. När vi kom dit visades vi till ett bord intill vattnet och visst hade de piffat till det lite extra! Vilken härlig första upplevelse! Chefen såg verkligen till att vi skulle ha det bra, så gulligt!

Efter lunchen blev det en ofrivillig siesta, det gick inte att hålla ögonen öppna. Gissa om det behövdes, sen var vi mer än redo att ta oss en titt på ön! Jag tog med mig kameran och sedan tog vi en promenad. Vi slog oss ner vid ett av öns café och tog en kopp kaffe/te. Medan vi satt där bjöds vi på en fantastiskt vacker solnedgång och vi bestämde oss för att promenera runt ön, jag menar, hur långt kan det vara? Haha, rätt långt skulle det visa sig, speciellt när man går på en kritvit, mjuk sandstrand!

Det hade mörknat när vi äntligen kom tillbaka till vår del av ön och då var det dags för resans första middag. Kött och fisk direkt från grillen, färsk pasta, massa grönsaker och sallad… En riktigt bra buffé faktiskt! Dessutom, de serverades färsk frukt och riktigt, riktigt god glass! Sjukt otippad, men deras glass tillhör de godaste jag ätit!


Maldiverna - Off we go!!!

2016-12-02 - Travels


Off we go! Äntligen!!!

Efter en gofrukost på jobbet och en sista check av mailen, tackade Johan och jag för oss och vinkade byebye till våra arbetskamrater. Vi åkte hem, käkade lunch från Speceriet och ringde en taxi lagom till kl. 14.

Vi checkade in och slog oss ner i en bar på Arlanda, sedan skålade vi in semestern! Snart var det dags för oss att gå ombord på flyget och jag fattade inte riktigt att vi faktiskt var på väg!

13 h senare landade vi i Maldiverna och redan när vi promenerade bort till inrikesflygen, slogs jag av hur otroligt turkost vattnet var. Och värmen, helt fantastisk… Det var varmt, men inte döklibbigt som jag mindes det från Thailand.

Nu väntade bara 30 min flygresa och därefter en kortare båtresa, sedan skulle vi kliva ombord på vår paradisö!!!

 


Battlefield 1 Release Party!!!

2016-11-19 - Events


Idag var dagen med stort D – dags för Battlefield 1 Release Party! En tillställning värdig röda mattan och en kväll vi absolut inte fick missa, sas det!

Jag var ute i god tid den här gången och kvällens klänning köpte jag redan för en månad sedan. Jag hittade en vacker, svart vintageklänning på Judit, en secondhand-butik med fokus på klänningar. En djup urringning både fram och bak och ett släp baktill. För att väga upp den djupa urringningen köpte jag ett vackert halsband på Zanslösa Zmycken. Håret plattades och topparna lockades, sedan sotade jag mina ögon som pricken över i:et. På fötterna hade jag ett par svarta pumps från Kurt Geiger, inköpte i London för många, många år sedan!

Johan var så galet stilig i sin snygga kostym från Oscar Jacobsen, nästan så jag blev lite nykär igen!

Vi tänkte vara lite smidiga och beställde en taxi bort till jobbet, där vi skulle hoppa på en buss ut till Norsborg och eventet. Vilket misstag! Trafiken på Strandvägen stod helt stilla och innan vi hade kommit förbi Nybroplan hade klockan tickat 15 minuter och taxametern visade 250 spänn! ^^ Herregud...

Nåja, vi kom fram iaf och utanför kontoret stod 3 bussar och folk köade för fullt. 30 min senare befann vi oss i Hangaren och när vi kom innanför dörrarna möttes vi av bord dukade för 1100 personer!! Helt sjukt mycket folk!

Vi serverades ett par glas champagne innan vi slog oss ner vid ett bord och blev serverade både huvudrätt och dessert. Sedan skiftade fokus till party istället!

Jag hade tänkt steget längre den här gången och hade faktiskt med mig ombyte! Jag gled ur min långklänning och bytte till en kort klänning istället och ett par söta ballerinaskor!

När klockan närmade sig 00:30, var Johan den smarta av oss och bestämde att vi skulle hoppa på en av bussarna innan allt stängde 01! Det kan ha varit den bästa idén ever, för hade jag behövt gå i mina skor ens ett par minuter till, hade jag behövt amputera båda fötterna ^^ Herregud va ont jag hade och det var fan ett under att Johan inte behövde bära mig hem från Östermalmstorg (idag sitter jag här med en riktigt vacker blånagel) ^^

Kul hade jag haft iaf och vad vore en lyckad kväll utan ont i fötterna!?


Vem vill du bli?

2016-11-10 - Media


Den 21 oktober fick jag besök på jobbet av ett gäng från LIU. De ville filma en kort reklamfilm med mig till deras kampanj Vem vill du bli?. Intervjun gick som en smäck, inte en enda omtagning, sedan passade vi på att ta lite utfyllnadsklipp.

Idag släpptes videon på deras hemsida Vem vill du bli? och jag måste säga att det blev bra! Kul att man kan inspirera folk!


100 år sedan!

2016-11-09 - Uncategorized


Vackra vinterstockholm... Herregud som det har snöat senaste dygnet! Helt insane! Stockholm har inte fått såhär mycket snö i november på över 100 år! Vi la oss till fallande snö och vaknade upp till ett riktigt vinterland. Sedan fortsatte det att snöa hela dagen! Det snöade så mycket att all busstrafik i hela Stockholm fick ställas in, vilket t.ex. innebar att de som bodde ute i Nacka fick gå hela vägen hem!

Som tur var gick tunnelbanan fortfarande och när jag hoppade av på Östermalmstorg och passerade Hedvig Eleonora Kyrka, kunde jag inte låta bli att ta en liten omväg för att få det hela på bild. Det var magiskt vackert!

Page 1 of 5, showing 20 post(s) out of 99 total