2014 - JANUARY

8 posts


Japan - Here We Come!!!

2014-01-24 - Travels


Biljetterna är bokade och jag är alldeles upprymd, näst intill i extas! Kontroll-freaket i mig kom fram direkt och jag har redan planerat större delen av resan - vart vi ska åka och vad vi ska besöka ^^ Excel-arket är uppe, kartan fylld med nålar och alla hotell googlade! Ja, ni hör ju...

Åhhhh, jag längtar ihjäl mig! Det blir tredje gången jag åker till Japan, men jag är lika upprymd som första gången! I slutet på mars åker vi, lagom till körsbärsblomningen!


Pub Crawl Stockholm

2014-01-11 - Cocktails


I fredags var jag iväg på en first-timer, nämligen Pub CrawlLinnea hade planerat kvällen in i minsta detalj, vilket gjorde det hela så mycket roligare! Hon hade lagt upp ett schema till oss över kvällens tider, typ av ställe och priser.

Vi samlades efter jobbet och det var många som anslöt, vi var närmare 15 st! Vi sicksackade mellan gatorna i Gamla Stan innan vi rörde oss in mot T-centralen och gjorde ett besök på isbaren - så himla ballt! Allt var i is (kolla här), även glasen! Därefter avslutade vi kvällen på Belgobaren (en ölbar) och jag, som inte tycker om öl, fick smaka på en riktig god äppelöl (som passade till 4-åringar enligt bartendern ^^).

En riktigt rolig kväll i goda vänners sällskap!

- Aifur - Ät och drink mjöd som en riktig viking!
- Ardberg Embassy - Öl från svenska mikrobryggerier.
- 19 Glas - Dedikerad vinbar med stor vinkällare.
- Tweed - Riktigt härlig & lummig bar med 007-känsla.
- Ice Bar - Precis som det låter, en isbar där drinkarna serverades i isglas.
- Belgobaren - Massor av belgiska ölsorter.


Du var mig en envis en...

2014-01-10 - Exercising


Dagens spinningpass var en speciell upplevelse... Jag hamnade bredvid en äldre man, närmare 70 år skulle jag gissa, som hade full cykelmundering på sig. Inte illa, tänkte jag för mig själv... Kan han så kan jag, inga ursäkter.

Passet drog igång och gubben började tjoa och heja på oss ynglingar och jag kunde inget annat än att le för mig själv. Dessutom blev jag alldeles full i skratt när instruktören plötsligt ropar (och syftar på låten):

- "Här är den, eller hur!?"
- "Ja! Avicii!!!", skriker gubben och börjar sjunga med!

Haha, ja vad säger man! Vilken krutgubbe, vilken energi! Som sagt, kan han så kan f*n jag... Jag kämpade på in i det längsta och gav allt, galet skönt!

När vi passerade sista pulstoppen och det var dags att varva ned, vänder han sig till mig och skakar min hand.

- "Bra jobbat! Du var mig en envis en du... Nästa gång hänger jag med!", säger han och ler stort.

På återseende, krutgubbe!


Plaska, plaska, plaska!!

2014-01-08 - Exercising


Uj va duktig jag har varit idag!

Under lunchen idag mötte jag upp ett par andra DICE:are i receptionen - det var dags att åka iväg till Eriksdalsbadet och simma! Jag är verkligen helkass på att simma, men jag lär ju ta tag i det också någon gång ^^ Sagt och gjort! Efter en timme i bassängen hade jag redan träningsvärk ^^ Haha, det säger väl en del va!

Efter jobbet åkte jag iväg till SATS för att trängas med resten av Stockholm på ett spinningpass! 55 minuter fullt ös så svetten rann, underbart!!

Bra jobbat, eller hur!


Härlig promenad runt sjöarna!

2014-01-05 - Uncategorized


Istället för att sitta hemma och beskåda det underbara vädret från soffan, slängde jag på mig träningskläderna och gav mig ut på en promenad runt sjöarna. Det är så himla fint där ute, därmed är det också mycket folk ute springer/promenerar. Med lite musik i öronen och en kamera över axeln kändes 8 km varken långt, tråkigt eller drygt!


Finaste födelsedagspresenten!

2014-01-04 - Events


När jag åkte hem till föräldrarna i julas fick jag en försenad födelsedagspresent. Mamma var väldigt ivrig på att jag skulle öppna paketet och ville absolut att min bror skulle ta kort eller filma det hela! Snacka om att bygga upp förväntningar ^^

Vi slog oss ner vid bordet med lite glögg och fika, sedan började jag riva i pappret.

"Vad tror du att det är!?", säger hon och tittar på mig.

Hennes flin och (pappas också för den delen), skvallrade om att det måste vara något i hästväg och att jag förmodligen inte alls förväntade mig det. Så länge presentpappret fortfarande var kvar på paketet hade jag ingen aning... Men snart såg jag att jag hade fått en upplevelse i present.

"Så, vad tror du - gissa!", log hon stort.

"Eftersom ni håller på sådär måste det vara något galet - jag ska få köra Ferrari eller nåt sånt!", säger jag utan att tro på det jag säger.

Öppnar den lilla boxen och vad får jag se, om inte en Ferrari och Lamborghini!!! Dealen är att jag ska få trycka plattan i botten på båda bilarna och få avgöra vilken som är favoriten!

Priceless om ni frågar mig! Helt klart en fantastisk present, tack!

Ferrari vs Lamborghini


Nyårsafton

2014-01-03 - Uncategorized


Här i Stockholm lagades det en trerättersmiddag som tog oss på en resa genom världen:

- Toast Skagen med Kalixlöjrom.
- Japaninspirerad sallad med ryggbiff, mango, morot och dressing på fisksås och lime.
- Fransk Crème Brûlée.

Sedan begav vi oss in till stan och strosade runt i väntan på tolvslaget. När vi närmade oss Slussen förstod vi varför det hade varit så lite människor ute inne i stan, det var ju här alla var!

Fyrverkerier smällde av titt som tätt och när klockan slog tolv bröt de stora fyrverkerierna ut och hela Stockholm lystes upp!


Välkommen till 2014!

2014-01-01 - Uncategorized


Gott nytt år allesammans!

Hoppas er nyårsafton var fantastisk och att ni firade in det nya året ordentligt!

Vi inleder året med att fräscha upp hemsidan! Jag bjuder på lite visuella förändringar och det mesta fungerar precis som förut! Förhoppningsvis ska det hela kännas lite nyare och roligare att kika på.

Om det skulle vara så att sidan ser precis ut som vanligt, tryck F5 eller uppdatera sidan för lite magi!

God fortsättning!

Page 1 of 1, showing 8 post(s) out of 8 total