2013 - SEPTEMBER

11 posts


Höstpromenad!

2013-09-29 - Uncategorized


Idag har varit en bra dag - vi har varit lediga och har haft aboslut nada måsten! Vi passade på att äta lååång frukost och hann med ett par avsnitt av både Big Bang Theory och Modern Family :D

Vi har plockat undan möblerna på utebalkongen och höststädat, dessutom hann vi faktiskt gå en promenad runt Råstasjön... Vi hängde på oss varsin kamera och försvann iväg i duggregnet/solskenet/duggregnet/solskenet.


Student TechFest

2013-09-28 - Media


Igår var jag iväg till Spotify-kontoret och hade en föreläsning under Student Techfest, som de anordnade under helgen. Som alltid var jag lite nervös, men det gick bra! Studenterna var nog lite imponerade av vad jag jobbar med och blev förhoppningsvis inspirerade av det jag sa!

Student Techfest


Jeff Dunham!!!

2013-09-26 - Events


Oh, oh, ooooh! I tisdags hade vi biljetter till Jeff Dunham på Hovet!!! Jag har velat se honom hur länge som helst och nu äntligen fick jag chansen! Achmed, the Dead Terrorist, fick mig att kikna av skratt vid flera tillfällen - herregud va roligt det är!

Jeff Dunham and Achmed the Dead Terrorist Jeff Dunham and Achmed the Dead Terrorist Jeff Dunham and Achmed the Dead Terrorist

Sen kunde jag inte låta bli att köpa en Achmed Bobble Head ^^ Hur charmigt som helst ju! Han är med mig på jobbet och skakar på huvudet när jag gör bort mig!


Koh Phangan

2013-09-17 - Restaurants


I helgen fick vi besök av mina föräldrar. De entrade den stora staden på fredagskvällen och då hade jag bokat bord på Koh Phangan på Östermalm! Jag tänkte att de skulle få uppleva en färgsprakande smakupplevelse! Jisses vad vi åt - magarna stod i fyra hörn när vi var klara! Och det var sååå gott - starkt och syrligt och kryddigt och gott, gott, gott!!!

Koh Phangan


Student TechFest

2013-09-17 - Media


Student TechFest är ett event där Spotify bjuder in 101 studenter till en helg med presentationer och partaj! För några dagar sedan fick jag förfrågan om jag ville delta och presentera hur det är att arbeta inom spelindustrin. Självklart tackade jag ja!

"Nathalie Ek works as a UI software engineer at DICE in Stockholm. She is a former
professional Counter-Strike player a.k.a Nat0 and has a masters degree in Media
Technology from Linköpings University. Being a former professional CS-player 
and participating at the world’s largest tournament, ESWC - Electronic Sports World Cup,
as well as having a masters degree, Nathalie stood out when applying for the master thesis spot at DICE. 

Nathalie is now working to release Battlefield 4 and she will talk 
about the overall atmosphere in the video game industry and the 
experience of releasing a new game."


Little sunny planet...

2013-09-16 - Photography



Pink is the new...

2013-09-14 - Photography



Drip, drop!!

2013-09-12 - Photography



Vilken septembermorgon!

2013-09-08 - Photography



En redig dos av voffsar!

2013-09-02 - Uncategorized


I lördags bar det av mot Dingtuna där jag skulle få mig en redig dos av söta voffsar! Tyvärr tyckte mitt huvud något annat då det bestämt sig för att bjuda på världens huvudvärk större delen av dagen. Jag hade nog en släng av feber också... På kvällen orkade jag inget annat än att äta ett par dumplings innan jag somnade - klockan hade inte ens passerat 22 innan jag snarkade ^^

Hundutställning


Work, work, work!!

2013-09-01 - Work


Söndag morgon... Näsan rinner och huvudet dunkar - förkylningen tog om, igen. Efter en lugn morgon var det dags att bege sig in till jobbet. Vi har ju som sagt ett spel att göra klart :D

Fördelen med att jobba helg är att det är svalt, lugnt och skönt! Man kan liksom försvinna in i sina hörlurar och jobba ostört (dessutom får man snora så mycket man behöver utan att man stör någon) - himla skönt!  

Ett par koppar te senare och massa snörvlande, var det slut för den här dagen. Väl hemma igen stupade jag i sängen med dunkande huvud... Go away snörvel och feber, go away!!

Page 1 of 1, showing 11 post(s) out of 11 total