2012 - DECEMBER

8 posts


Massa läckra vinster!

2012-12-24 - Uncategorized


Ibland ska man ha lite tur när man köper lotter... Den här gången blev det vinst på 5/11 köpta lotter ^^ Det får man väl ändå se som en hyfsad utdelning! Massa godsaker i form av olika kex-sorter, ostar, pepparkakskolor, chokladtryfflar, m.m.


SATS – Klappat å klart!

2012-12-22 - Exercising


Då var det klappat å klart! Medlemskapet på SATS är ett faktum och startdatum är satt till den 2:a januari! Snacka om nyårslöfte ^^ Skämt å sido, det ska faktiskt bli riktigt skönt... Det där spinningpasset jag var på i veckan var tillräckligt för att jag skulle börja längta efter det.

I dealen får jag 12 månaders valfri träning (vikter, maskiner, pass) på vilket SATS-center jag vill i hela Stockholm. Dessutom ingår Sats You vilket innebär att jag får ett par pass med en personlig tränare... Sen skadar det ju inte att man får 20 % i studentrabatt heller!

Nästa år är det jag som hittar tillbaka till en vettig rutin igen å gissa om det kommer bli skönt!


Redo för julen!

2012-12-20 - Work


Alla klappar är inhandlade och inslagna, rimmen är på G och glöggminglet överstökat! Japp, jag tror jag är redo för en till jul!

Igår var det alltså glöggmingel på DICE och det bjöds på flera olika sorters glögg, pepparkakor, fikon, m.m. Det är lite kul att studera de som spenderar sin första vinter i Sverige, vi har ju trots allt våra traditioner som ibland kan ses som något udda ^^ Ibland håller jag iofs med - pepparkakor och blåmögelost, nja, det faller inte mig heller i smaken.


Mer pixlar!!!

2012-12-18 - Gadgets


Jag är så nööööjd!!! Som jag har suktat och trånat efter där här skärmen som jag nu sitter och dräglar framför!! Äntligen är den min, it's miiiine, my preciousssss!!!

 


Första spinningpasset sedan flytten!

2012-12-17 - Exercising


Usch vad man prioriterar bort sig själv när rutinerna rubbas. Det handlar egentligen inte om att det inte finns tid (det gör det alltid om man planerar), men av någon anledning har jag liksom inte tagit mig för att åka iväg till gymmet. Idag gjorde jag det dock, på ett pulspass på 55 min!

Jag trodde jag skulle dö innan jag kom dit, men som tur var fick jag en mjukstart då instruktören körde sitt andra pass för kvällen ^^ Jag överlevde och avslutade ett lyckat pass i en superskön bastu!!! Det är nästan så att det är värt pengarna bara för att få basta efter träningen... På riktigt alltså...


Årets födelsedag avslutas med en tårtbit!

2012-12-15 - Uncategorized


Hipp hipp hurra! Jag förstår inte människor som säger att allt känns som vanligt när man på pappret blir ett år äldre, de måste ljuga! Allt är annorlunda (iaf i år)!

För första gången på 5 år har jag haft en lugn och harmonisk födelsedag!! Snön faller utanför fönstret och har gjort hela dagen, jag unnade mig en lång frukost och mojsade framför TV:n en längre stund innan jag roade mig med det jag själv ville - inte det som skolan krävde ^^ Inga tentor att plugga till eller att ha ångest över, helt underbart!!

Chokladmoussetårta

årets födelsedagstårta är en chokladdröm med chokladmousse på en seg chokladbotten och flan av vit choklad!

Europe & Mustasch på Hovet!

2012-12-13 - Events


Efter jobbet ikväll bär det av mot Hovet och EUROPE!!! :D Det ska bli sjukt kul faktiskt och jag tror det kommer bli bra, bra, bra! Humöret är på topp, öronpropparna är med och den obligatoriska korven i kön är ett faktum!


Vilket sammanträffande...

2012-12-04 - Uncategorized


Vid ett besök på restaurang Grodan i helgen möttes jag av en trevlig prick. Det visade sig att hovmästaren och jag hade ett och annat gemensamt ^^ Han kom nämligen också från Degerfors ^^ Och det var ingen mindre än självaste Leif "Blixten" Henriksson - en av Frölundas främste hockeyspelare genom tiderna!

På frågan om maten smakade bättre än Märtas får nog svaret bli ja! :D

Leif Blixten Henriksson

Page 1 of 1, showing 8 post(s) out of 8 total