2012 - NOVEMER

11 posts


Garageparty och 90's-tema!

2012-11-30 - Events


Vem blir inbjuden till ett party anordnad av DICE och tackar nej? Inte jag iaf... På torsdagskvällen hade vi blivit inbjudna till deras 20-års partaj samt för att fira deras lyckade release av Battlefield 3 Premium. Vi visste vart vi skulle och traskade iväg till adressen, men när vi kom fram fanns där bara en restaurang och vi kände inte igen en enda människa där inne... Jag kunde höra massa musik och en dunkande bas, men jag såg ingenting ^^ Hmm... Utanför en garageport stod ett par "vakter", så jag gjorde antaganet att vi skulle in där (hur konstigt det än låter). Jag visade upp mitt DICE-kort och blev insläppt.

Och där var det - i ett garage under marken fanns både musik, arkadmaskiner, folk, barer, en scen och en DJ - självaste Raz från Rob 'n' Raz! Snacka om helskumt!!!

Temat var the 90's och garaget representerade hur det hela startade - i ett garage (såklart) på 90-talet! Plötsligt dök E-Type upp på scenen och hela garaget rockade loss - händerna i taket och studsandes som om de vore tillbaka på discot på högstadiet ^^ Haha, helt underbart!

Plötsligt slutade musiken spela och vi blev bortskyfflade genom ett par gångar... Jag hade ingen aning om vart vi skulle, men helt plötsligt befann vi oss på Hell's Kitchen på Stureplan ^^ Där fortsatte firandet för de som önskade!


Before & After - Kontoret

2012-11-24 - Interior


Det är lite lyxigt att ha ett tredje rum till sitt förfogande - vi valde att göra ett kontor av det (inte så chockerande kanske). Ut med garderoben och in med lite färg... Nu kan vi sitta här och pilla med alla våra datorer bäst vi vill!!! Sweet!

 


DICE @ Armada

2012-11-22 - Work


Förra veckan hade DICE ett bås på Armada @ KTH... Här ser ni ett foto som jag fastnade på - Nathalie in action ^^

dice @ armada @ kth


Framläggning och mys på Brasseriet!

2012-11-18 - University


I onsdags bar det av, tur och retur, till Norrköping - det var dags för Blondies framläggning!

Väl på skolan träffade vi på ett par klasskompisar innan det var dags för Blondie att sätta igång. De gjorde ett så bra jobb så, grabbarna. När rapporten kommer upp ska ni få möjlighet att läsa den om ni är intresserade.

Vi blev ett gäng om 7 personer som bestämde oss för att slå oss ner någonstans för en matbit och umgås, catch up lite liksom! Vi hamnade på Brasseriet där vi satt i många timmar innan det var dags att åka hem! Det var galet trevligt måste jag säga, det är tur att Norpan inte ligger så långt härifrån ^^


Europe & Mustasch på Hovet!

2012-11-13 - Events


Efter jobbet ikväll bär det av mot Hovet och EUROPE!!! :D Det ska bli sjukt kul faktiskt och jag tror det kommer bli bra, bra, bra! Humöret är på topp, öronpropparna är med och den obligatoriska korven i kön är ett faktum!


Before & After - Hallen

2012-11-13 - Interior


Det är nog här som den största förändringen har skett. Bort med den fula beigea färgen på väggarna och bort med de fula garderoberna!

 


Rena rama rånet!

2012-11-12 - Uncategorized


Förra helgen när päronen var på plats, lyckades jag göra världens fynd! Eller ja, hade jag aldrig fått syn på det hade jag ju sparat pengar på riktigt, men nu sparade jag den andra sortens pengar ^^ Hör på det här - ögonskuggor från MIST för 25 kr/st och borstar från MIST för 15 kr/st!!! Måste jag säga att jag gick lite bananas? ^^

Ögonskuggor och penskar från MIST

7 ögonskuggor och 4 penslar från mist för endast 235 kr!!!

¤ ord. pris ögonskuggor - 160 kr/st 
¤ brush nr 23 - decoration brush - 130 kr 
¤ brush nr 18 - eyeshadow brush - 260 kr 
¤ brush nr 15 - eyeshadow brush - 170 kr 
¤ brush no 04 - lip brush - 220 kr 

= totalt: 1900 kr


CS:GO

2012-11-05 - Gaming


Det är inte varje dag man får spela CS:GO på jobbet... Idag är dock en sån dag! Hihi  
Vi är ett gäng gamla CS-spelare här (några av oss spelade t.o.m. med varandra för ett par år sedan), 
så vi ska ta oss en match eller två, det beror på hur bra det går! ^^

Counter Strike - Global Offensive


Förb***ade, j*vla hatthylla!

2012-11-03 - Interior


Idag skulle de sista tapetvåderna upp i hallen!!! Äntligen... Så snart de var på plats insåg vi att vi inte hade så mycket arbete framför oss - lite el, några lister och en hatthylla skulle upp, så vi bestämde oss för att ta en tur till Kista Galleria. Innan det hann vi dock in en sväng på loppisen som ligger i närheten och självklart hittade jag lite småsaker ^^ Först fick jag syn på salt- och pepparkar, superballa, så de var jag ju tvungen att köpa. Sen gick jag ner en våning och det skulle jag nog inte ha gjort... Där låg de, helt sprillans nya ögonskuggor från MIST för 25 kr/st!!! Nej, jag behöver inte fler ögonskuggor, men det är ju så roligt! Och som om inte det vore nog, jag hittade nya MIST-borstar också för 15 kr/st ^^ Rena rånet... Det hela slutade med att jag gick därifrån med 7 nya ögonskuggor och 4 nya borstar!

Jahapp, då var det dags att åka till Kista... Vi slog oss ner och käkade i deras Food Court innan vi strosade runt bland butikerna. Jag var helt slut när vi kom hem igen vid 18, men jag skulle sätta upp hatthyllan!

Jävla hatthylla... Kan det krångla, så krånglar det - mycket! Jag trodde lite naivt att det bara skulle vara att såga av dem till rätt längd och sen skruva upp skiten, men ack så fel jag hade. Det slutade med att jag kastade hatthyllans alla delar på min pappa innan jag gick och surade i soffan med världens skallebang ^^

Den sitter dock på plats nu, men det är inte min förtjänst, den saken är klar...


Förbi Råstasjön och Friends Arena

2012-11-02 - Exercising


När gårdagskvällen bjöd på uppehåll och ett par plusgrader, kunde vi inte låta bli att ta på oss träningskläderna... Det blev en tur förbi Årstsjön och Friends Arena innan vi begav oss hemåt igen!

Vi försöker hitta en trevlig runda för de dagar som skogen är för kladdig eller för hal, och jag tror vi kan ha hittat en trevlig runda igår... Inte bara asfalt och en härlig sjö, arenan är inte heller så ful att titta på!


Elly - vilken krutgumma!

2012-11-02 - Uncategorized


Förra helgen fick vi finfrämmande av mina päron och ingen mindre än min låtsasmormor Elly!! Hon var så nöjd över att äntligen få hälsa på och smaka på våra hembakade bullar... Hehe, jag förstår inte att det kan vara så speciellt!

Jag kan inte för mitt liv förstå att hon snart är 93 år gammal och åker iväg till Stockholm bara sådär... Hon skulle nämligen, hör och häpna, övernatta hos en väninna i ett par dagar! Det verkar inte bekomma henne what so ever! Hem skulle hon minsann ta sig själv, hon bokade en tågbiljett och tog sig ner till stationen och upp på tåget på egen hand... Vilken krutgumma!

Page 1 of 1, showing 11 post(s) out of 11 total