2022 - NOVEMER

8 posts


Middag hos Linda & Johan

2022-11-26 - Uncategorized


Idag var vi uppbjudna på middag hemma hos våra grannar, Johan och Linda! Alltså, deras lille grabb är SÅ lugn... Gör inte alls speciellt mycket väsen av sig och verkar bara så nöjd med allt. Snacka om skillnad jmf med typ alla våra övriga grannar och deras sjukt stökiga barn.

Det bjöds på falafel med hummus och sötpotatissallad - otippat gott måste jag säga! Dessutom bjöds det på lite drinkar och gott vin! 

Det blev, som vanligt, en mycket trevlig kväll! Så trevlig att jag inte tog en enda bild ^^ 


Årest första snö

2022-11-20 - Uncategorized


Årest första snö kom med besked, minst sagt! Johan tog bilen ner till Västervik, men han kom tillbaka hem med bussen... 40 cm snö föll det nere i Västervik-trakterna och med sommardäck på bilen var det bara att lämna kvar den och hoppa på en buss tillbaka till Stockholm. 

Själv var jag kvar hemma i Nacka Strand eftersom jag anordnade gårdagens teammiddag... Och helt ärligt, jag hade det ganska bra hemma i min DUX framför Formel 1 med ett glas glögg i handen, allt medan stora flingor föll utanför fönstret. Jag var inte ett dugg avundsjuk på Johan som satt på en buss hem i det här vädret och som dessutom måste göra samma resa tillbaka nästa helg för att hämta hem bilen igen ^^ 


Team dinner på SMAK

2022-11-19 - Work


Ikväll var det äntligen dags för en välförtjänt teammiddag på Restaurang SMAK som jag styrt upp! I mitt team, Soldier Experience (SOLEX), är vi ~12 personer och 8 av oss hade möjlighet att dyka upp till kvällens middag. SMAK är nog den perfekta restaurangen när man är ett "spretigt" sällskap. Man bygger sin egen avsmakningsmeny vilket innebär att alla får äta precis det de själva vill ha!

Ingen av dem hade ätit där innan och för ett par stycken var detta en av de finare restaurangerna de varit på! Kul att man kan överraska dem lite och se dem njuta av rätterna som serverades! Det blev en härlig middag och kväll, även om några av dem hade svårt att slita sig från jobbet ^^ 


MacBook Air (M2)

2022-11-18 - Work


Ohoo, kolla på denna! Idag kom det en hemleverans från jobbet med en sprillans ny MacBook Air med M2-chip! 

  • 8-kärnig processor
  • 10-kärnig grafikprocessor
  • 8 GB enhetligt minne
  • 512 GB SSD-lagring
  • 16-kärnig Neural Engine
  • 13,6-tums Liquid Retina-skärm med True Tone
  • FaceTime HD-kamera med 1080p
  • 20 495,00 kr


Julkalender från Kusmi Tea

2022-11-15 - Uncategorized


Han är så söt, min fästman. Idag kom han hem från jobbet och gömde sig omgående i sovrummet... Jag blev lite fundersam, men sen hörde jag inslagspappret och förstod att han hade en överraskning på gång! Jag trodde att han kanske gått emot det vi sagt om födelsedagspresenter och köpt en ändå, men efter några minuter kom han ut med ett paket i famnen! "Jag vet hur mycket du kämpar och sliter, jag vill att du ska veta att jag ser dig och att jag älskar dig!!"

Kunde inte ha varit en bättre present, faktiskt! Det kommer bli så mysigt att öppna denna i december! 


Ansiktsbehandling på Njuta SPA

2022-11-15 - Uncategorized


För ett par veckor sedan kom Johan hem med en liten present till mig - ett presentkort på en ansiktsbehandling på Njuta Spa! Jag har sugit på karamellen länge, men nu kände jag att det var dags att njuta lite! Det som väntade var en s.k. PRO 30 Avancerad och det var så otroligt skönt att få lägga sig på den varma, sköna sängen och bli ompysslad!

"Resultatinriktad och skräddarsydd ansiktsbehandling där vi arbetar med en 30%-ig multisyrapeeling som kombinerar glykol-, mjölk- fytin- och salicylsyror med naturliga växtextrakt för en säker men effektivt peelande behandling. Vi jobbar med att reducera hyperpigmenteringar, solskador och fina linjer. Ger dig en fin lyster, jämnar ut hudtonen, stimulerar nybildning av kollagen samt hjälper till vid problemhy då den har antiinflammatoriska egenskaper. Vi avslutar behandlingen med en välgörande gummimask - Chitosan Masque med Kamomill - en lugnande och återfuktande mask som förbättrar hudens elasticitet och ökar fukthalten i huden (innehåller kitosan, allantoin och kamomill)."


Promenad till Magnus Johanssons Bageri

2022-11-13 - Uncategorized


Vädret var fantastiskt idag - strålande solsken och krispigt i luften! Vi bestämde oss för att ta en lång promenad och för att göra det hela lite roligare satte vi kurs mot Magnus Johanssons Bageri inne i Hammarby Sjöstad.

Väl på plats var det full rullians, Fars dag och allt. Men, vi lyckades få oss ett bord och beställde in lite smått och gott att dela på. Saffranssolbullen med vaniljkräm var magiskt god - så otroligt fluffig och fortfarande lite varm!


Tillbaka på SATS

2022-11-02 - Exercising


Det var SÅ längesen jag tog mig iväg till gymmet, men idag gjorde jag det! Och det var så skönt! Knappt något folk där och nya, fräscha maskiner och stänger! Ska försöka få in någon slags rutin på detta, känns som att det är dags att ta det i det här igen ^^

Page 1 of 1, showing 8 post(s) out of 8 total