2020 - MARCH

5 posts


Årets enda hembakade semla

2020-03-30 - Cooking



Toapapperskaos!

2020-03-18 - Uncategorized


Jag hade aldrig i mina vildaste fantasier kunnat föreställa mig hur otroligt korkade människor blir i situationer som denna... Alltså, kolla här... Vad är det man behöver för att sitta i karantän? Basvaror... och toapapper, tydligen. Detta är alltså ett av Sveriges största ICA och hela raden med all form av papper är tom... Helt tom!


Covid-19 - Dag #3 - WFH Karantän

2020-03-16 - Work


Första "riktiga" jobbdagen med alla remote. Helt sjukt egentligen när man tänker på det, förstå så många människor som inte tar sig utanför dörren. DICE har gått above and beyond för att underlätta för oss alla, de har tom. skeppat hem datorer och skärmar med taxi till de som behöver.

Som tur är klarar jag mig fine, jag har allt jag behöver här hemma. Det värsta är väl om vi skulle behöva handla nåt, folk är ju fullständigt galna i butikerna. Aldrig har jag varit med om att folk hamstrar toalettpapper som de gör just nu, det är helt slut, precis överallt.


Något är på gång...

2020-03-11 - Work


Något är på gång, jag känner det i hela kroppen. Vi tog bilen in till jobbet, mitt SL-kort hade gått ut och att köpa ett nytt nu kändes väldigt onödigt, jag räknar inte med att vi kommer åka in till kontoret nästa vecka. 

Under dagen passade jag på att packa ihop de saker som jag kan tänkas behöva för att jobba hemifrån... Sen, sent på kvällen, kom mailet - "Optional WFH". Att åka in till jobbet imorgon är inte ett alternativ för mig, jag gissar att det kommer ännu striktare regler snart. Jag har allt jag behöver och om jag kan undvika kollektivtrafiken, då gör jag det!


Intervju för Storytel

2020-03-09 - Media


Det var längesen sist, men för en tid sedan fick jag en förfrågan att göra en intervju med Fredrik Berling för Storytel och deras serie "Världens Bästa Jobb". Vi möttes upp i biblioteket och han förberedde mig, påminde om att vi kunde ta om ifall det behövdes etc. Men, vi gjorde en enda tagning och allt gick superbra! Kul att det sitter i lite grann iaf!

Här kan ni lyssna på avsnittet! 

Page 1 of 1, showing 5 post(s) out of 5 total