2018 - JUNE

8 posts


När Sverige spelar fotboll...

2018-06-27 - Events


... då slutar Sverige jobba. 


Midsommar!

2018-06-22 - Events


Årets midsommar firades ute hos Sigge och Sofie där de bjöd in till knytis! Bussresan tog ~1,5 h och med tanke på hur veckan sett ut tidigare var vi inte jättepigga, vilket kanske syns ^^ Men, när vi kom fram och såg vart vi skulle vara och tog första skålen tillsammans, blev allt bra igen! Under dagen snapsades det och skålades vilt. Timmarna flög förbi och snart var det dags att hoppa i bubbelkoppen för att därefter tränga sig in en bastu tillsammans med 12 andra människor! Men det gick! 13 pers i den där lilla bastun och bubbelkoppen... Helt galet! 


Vilken vecka!

2018-06-21 - Events


Vilken vecka jag har haft! Det har varit någonting nästan varje dag/kväll, men det är så härligt! Och vädret är fortfarande galet bra, sånär som på en dag, dagen vi skulle ha vår DICE-fest, såklart.  

Ett glas vin blev en grym och sen kväll, en AW för Jennifer som skulle flytta tillbaka till Göteborg, en överraskningsdag på Grönan för Jens och sist, men inte minst, DICE Summer Party (i ösregn uppe på ett tak ^^). 


Vilket åskväder!

2018-06-12 - Photography


Vi såg tidigt på kvällen att det började dra ihop sig till storm över Lidingö, det var bara en tidsfråga innan det skulle smälla till ordentligt. När vi började höra mullret från andra sidan vattnet sa Johan "Det vore coolt att få det på bild... Tror du det går?". Pfft... klart det gör, I'll fix! Jag riggade upp kameran och sen fick den stå där... Det kändes som vi missade varenda blixt när vi för andra gången hade hunnit plocka ihop kameran för att gå och lägga oss, blixtrade det till ordentligt! Så typiskt! Men, vi fångade iaf den här!


Att komma hem till det här 02:19

2018-06-09 - Photography



Balkongmöbler - check!

2018-06-07 - Interior


Efter mycket letande hittade vi äntligen en nätt liten soffa som passade på vår balkong! Köpte till ett litet bord, en matta och ett gäng kuddar också så att vi kan mysa ner oss ordentligt. Lite tända ljus på kvällen tillsammans med ett glas vin och stämningen är maxad!


Foo Fighters @ Ullevi (igen)!

2018-06-06 - Events


Förra gången, för två år sedan, bröt Dave benet andra låten in på konserten... Han spelade dock klart konserten med gipsat ben och på gud vem hur mycket smärtstillande. Den här gången höll han sig dock på benen och kvar på scenen ^^ Det var grymt bra den här gången också, inte lika falskt som när han hade ont, haha! 


Game of Thrones Concert

2018-06-01 - Events


Wow, vilken mäktig upplevelse det här var! Så, så, såååå bra!!! Jag vet inte hur många gånger under kvällen vi båda satt där med gåshud... Magiskt bra!

Page 1 of 1, showing 8 post(s) out of 8 total