2017 - SEPTEMBER

9 posts


Äntligen är den såld!!!

2017-09-27 - Events


Vilken helvetesvecka... Usch, jag vill aldrig mer sälja en lägenhet! ^^ Det är hemskt när det inte går bra! Tisdagsvisningen gav noll resultat och vi bestämde oss för att köra ytterligare en visningshelg. Tyvärr resulterade den inte heller i något vettigt bud och vi stod där, helt ställda. Vad har hänt med marknaden egentligen?! Hur kan inte den här lägenheten bli såld?!

Omvisningshelg #2 resulterade inte heller i något, inte ens en enda spekulant, och vi stod nu i valet och kvalet - köra en till visningshelg eller ta bort lägenheten från Hemnet och köra igen om ett par veckor? Det började trots allt bli lite ont om tid... Som tur var fick Sophia fatt i två spekulanter som ville ha varsin privatvisning. Sagt och gjort. Jag fick slänga mig in i en taxi eftersom de i stort sett väntade på mig hemma ^^

Det visade sig att båda var intresserade av lägenheten och när Sophia tackat för sig, ringde hon bara 10 minuter senare. Både hade lagt ett bud och jag vågade inte hoppas på något allt. Det blev en budgivning, om än liten, och tillslut bestämde vi oss för att tjejen skulle få lägenheten trots att den äldre mannen bjöd mer. Det kändes bara mer rätt med henne, då är det inte värt ett par tusen extra.

På kvällen skrev vi ÄNTLIGEN på kontraktet och vi kunde andas ut!!!

Den här natten sov jag som en bebis efter att alla spänningar hade släppt. Jag trodde aldrig att det skulle bli ett problem att sälja den här lägenheten, men tydligen är marknaden hänsynslös och just nu är trenden nedåtgående. Men, det var inte bara vi som hade svårt att få lägenheten såld. Jag har sett flera lägenheter som både har sänkt priset och ändrat till "Accepterat Pris"... Dessutom är det flera stycken som återkommit efter ett par veckor utanför marknaden.

Är det bostadskraschen som är här nu tro?


Fullständigt blåsta!

2017-09-18 - Interior


När jag vaknade i morse låg jag och kände efter... Det var rätt skönt att det var över och jag var ändå väldigt nöjd med 4,3 miljoner, det var ett riktigt bra bud! Plötsligt, när jag ligger där och ler som ett fån, får jag ett SMS från min mäklare som säger att köparna har dragit sig ur och att det inte blir någon kontraktskrivning.

Vilken klump jag fick i magen, fy fan. Det som hade känts så bra... Istället var vi tillbaka på ruta ett. Det fanns ett par spekulanter till att kontakta, men tyvärr var det ingen som nappade. Varför?! Lägenheten är ju superfin och ligger helt perfekt, varför ville ingen ha den?!

Aja, bara att köra en till visning på tisdag och hoppas på det bästa!


Visningshelg!!!

2017-09-17 - Interior


Visningshelg och allt är fullständigt kaos. Det här med homestyling är inte det lättaste, även om det i vårat fall mest handlar om att plocka undan saker och "rensa upp". Aldrig har jag plockat undan och städat så noga som den här helgen. Inget får gå fel, allt måste vara i tipp topp!

I fredags var jag t.o.m. och köpte två buketter för nätta 900 kr!!! Alltså, hade jag vetat att det skulle bli så dyrt hade jag aldrig köpt det... Men nu stod jag där medan blomsterhandlaren plockade ihop ett fin höstbukett och rätt vad det var, så var vi uppe i nästan 1000 kr! ^^ Då kunde jag ju inte säga att jag inte ville ha buketterna, det var ju alldeles för sent! Aja... Nästa gång kommer jag sätta ett tak på vad det får kosta...

Allt var skinande blankt när det tillslut var dags för vår första visning och jag hann knappt ut genom dörren innan ett par spekulanter knackade på. Det måste ju båda gott, eller hur?!

Kristoffer höll mig sällskap för att lugna mina nerver. Under visningen tog vi en bullfika och när visningen var över och vi snackat lite med mäklaren, gick vi iväg och käkade.

Mitt i middagen ringer mäklaren och säger att hon fått ett bud på 4,3 miljoner och att hon tycker att vi ska ta det, direkt! Jag bad att få återkomma efter middagen, vilket jag gjorde, och då bestämde vi oss för att köra på det! Kontraktskrivingen skulle ske kl. 14 dagen därpå och nu började jag slappna av. Vilken lycka (om än lite besviken över att det inte blev någon budgivning), att det hela var över, nu kunde jag sova gott för första gången på flera veckor!


Mättillfälle i nya lägenheten!!!

2017-09-14 - Interior


Shit, idag var det äntligen dags att få se vår lägenhet! Våran, inte någon visningslägenhet, utan vår alldeles egen! Det var dags för mättillfälle ute vid Nacka Strand och jag var SÅ nervös när vi kom dit.

Vi var först på plats och efter att ha väntat på våra grannar en stund, beslutade de sig för att vi skulle få gå upp utan att de andra. Vi fick en snabb säkerhetsgenomgång och sedan var det dags att låsa upp dörren till lägenheten...

Jag vet inte vad jag hade för förväntningar... Kanske att inget skulle vara på plats, att det skulle kännas superlitet eller konstigt. Men, när vi klev in där och fick se utsikten och vårat färdiga kök, kändes allting genast mycket bättre!

Något som förstörde min planering var utrymmet i vår WIC. Där hade jag kollat ut en garderobskombination som passade perfekt, men när vi kom dit såg vi att säkringsskåpet var placerat där samt luckorna för vatten/golvvärme... Så himla typiskt! Aja, bara att tänka om.


Köksstolar - Check!

2017-09-12 - Interior


Inte nog med att vi redan har köpt ett matbord, nu är stolarna beställda också! Okej, det finns faktiskt en valid anledning till att jag redan beställt dem och det är för att de fanns med i ett kampanjerbjudande... En tusenlapp här och ett par tusenlappar där.

  


Matbord - Check!

2017-09-10 - Interior


Efter mycket om och men, velande fram och tillbaka, har jag bestämt mig för ett matbord och tillhörande stolar. Bordet dök upp på Blocket, i oöppnad förpackning, och vi bestämde oss för att höra av oss. Vi ska ju ändå ha det, tänkte vi... Dessutom erbjöd sig tjejen som sålde bordet att köra hit det åt oss, då var det inget snack om saken!

Välkommen hem HAY Loop Stand!


DICE 25th Anniversary Party!

2017-09-08 - Events


Ikväll väntade den stora finalen på den här veckan - den stora 25-årsfesten på Cirkus!

Det blev halvdag idag, för efter lunchen väntade frisören... Det gäller att vara smart när man planerar, eller hur? Nu blev jag fin i håret och eftersom jag hade nära hem, fanns det gott om tid att lägga en snygg makeup!

Klänningen satt som en smäck (kanske lite för mycket för att jag skulle vara helt bekväm), klackarna på fötterna var dock inte lika perfekta ^^ Men, ska man vara fin får man lida pin... Och Johan, shit så snygg han är när han klär upp sig... Mums!

Vi tog spåris till Cirkus och där väntade röda mattan - äntligen, som jag har väntat på den! Det kändes så lyxigt att kliva in genom dörrarna. En fotograf på plats, snittar och champagne! Perfekt!

Efter en timme slog vi oss ner inne vid scenen och bjöds på DICE resa genom 25 år. Filmer, grundare och ingen mindre än Lisa Miskovsky kom upp på scenen och sjöng för oss! Det var så grymt bra!

Det hela blev en riktigt härlig fest, precis som jag vill ha en företagsfest. Bara vi anställda, god mat, musik och massa mingel! Me like! När dörrarna stängde på Cirkus åkte vi vidare in till Café Opera och dansade till stängning - så himla kul!


DICE 25th Anniversary Week - Gröna Lund!

2017-09-06 - Events


DICE har tagit i ordentligt den här gången och idag fortsatte 25-årsfirandet på självaste Gröna Lund! DICE hade abonnerat hela Gröna Lund i eftermiddag, galet! När jag kom dit letade jag rätt på Sandra och Johan, sedan var det dags att åka så många karuseller så många gånger vi bara hann!

Tyvärr kommer själva upplevelsen vara förstörd, för alltid... Jag kommer aldrig kunna gå på Gröna Lund igen och stå i kö till en karusell ^^

Vi fick en helt magisk kväll dessutom. Lagom varmt, popcorn, fika, mat och vin... Och vilken solnedgång, wow!!


DICE 25th Anniversary Week!

2017-09-05 - Work


Den här veckan handlar allt om att fira, fira, fira!! DICE fyller nämligen 25 år och det ska firas på ett storslaget sätt!

Igår, måndag, fick vi alla en varsin t-shirt och idag bjöds det på tårta i stora lass! Dessutom har de dekorerat hela kontoret med tusentals ballonger! Lite creepy är det, men ändå väldigt mysigt gjort av dem!

Page 1 of 1, showing 9 post(s) out of 9 total