2014 - DECEMBER

3 posts


Det här med att fylla 28 år...

2014-12-15 - Uncategorized


Åhhh, att fylla 28 år är inte så dumt... Dagen började med att min fantastiskt morgontrötta pojkvän steg upp ur sängen och lagade frukost på sängen till mig. Äggröra med perfekt steka bacon - underbart! 

Sedan fortsatte ompysslandet under dagen, det märktes verkligen att det var min dag... Myspys med fika, lunch och middag, blommor på jobbet. Under lunchen fick jag dessutom besök av Islands-Pelle! Han svängde om jobbet med lite fika och sjöng så vackert så! 

På kvällen kilade jag hem till min lägenhet en sväng och plockade lite... Johan hängde med och höll mig sällskap! Vi öppnade en flaska vin och skrattade lite hopplöst åt kaoset som aldrig tycks bli bättre ^^ Sedan kilade vi hemåt, la oss i soffan och kollade på Play Us (som vi hittade när jag packade upp en låda)! Skämskudden fram, sedan blev det många skratt! 

Nej, att bli 28 var inte så pjåkigt... Nästan så jag får göra om det igen och igen och igen!


Kök från Marbodal

2014-12-11 - Interior


Efter mycket om och men, kom jag slutligen fram till att jag skulle bygga om köket. Efter ett par besök hos Marbodal var det klart - det blir en vitt, schysst kök därifrån vars skåp sträcker sig ända upp till taket! Det blir integrerad kyl/frys, ugn och diskmaskin. Dessutom kommer jag få en sjukt najs spishäll och en utdragbar fläkt. Vitt, vitt och mera vitt kommer det bli också med smala handtag. Bänkskivan kommer dessutom att förlängas och agera bord... tror det här kommer bli hur bra som helst!


DICE Christmas Mingle

2014-12-06 - Events


Igår var det dags för den årliga julfesten - DICE Christmas Mingle! Årets tema var Mad Man, 60-tal med andra ord! Jag, Jessica och Sofie snodde en av de större toaletterna på jobbet och låste in oss i två timmar för fixa hår och smink! Därefter begav vi oss till Södra Teatern och vidare till Kägelbanan. Prisutdelning i DICE Awards, middag och livemusik!

  

  

Page 1 of 1, showing 3 post(s) out of 3 total