2014 - AUGUST

7 posts


DICE Summer Party

2014-08-30 - Events


Igår anordnades DICE Summer Party ute vid Tekniska Museet. Vi hade hela museet för oss själv och det bjöds på mat, dricka och DJ! Grillfesten hölls på utsidan i, vad som kändes som, 5 grader... Men vad gjorde det när vi var smarta nog att hugga ett av de stora borden inomhus!

En fantastiskt rolig kväll blev det och höjdpunkten var definitivt det Photo Booth de hade hyrt in! Hahaha, herregud vad konstigt det kan bli när man sätter igång!


Minigolf på Golfbaren!

2014-08-24 - Events


Bara för att temperaturen sjunker ute, betyder det inte att sommaren måste vara över! Nej, jag drog ihop gänget för en runda minigolf ute på Kungsholmen! Vädret höll i sig och bjöd till och med på några solstrålar framåt kvällen.

Det var mycket snack innan och vem som hade spelat golf och inte som ung, vem som kunde det här med att putta och vilka som inte skulle ha någon chans alls. Allt lutade dock åt samma håll - Brallan, alla visste att han skulle vinna ^^ Redan innan vi lämnade jobbet gnistrade ögonen på honom och hela han sprätte av energi - jisses vilken tävlingsmänniska han är!

8 personer resulterade i lag om 4, sedan körde vi igång. Banan var annorlunda från alla andra minigolfbanor jag kört på förut, det gjorde det hela ännu lite roligare! Vi skattade så vi kiknade efter ett par slag... det var så kul!

Efter halva rundan summerade vi alla poäng och helt plötsligt var det jag som ledde - allt! Ögonen på Brallan... nu var det game on på riktigt! Det blev ju inte bättre för hans del när jag stod och fnissade för mig själv, tjoade när jag satte en etta och kikade åt hans håll när han missade... I know, jag är en hemsk vinnare! Tihihi!

Anyway, det slutade med att jag kammade hem vinsten efter 18 hål. Jag landade på 38 p och Brallan, bäst av de sämsta, slutade på 43 p!


Årets bästa kräftskiva!

2014-08-17 - Cooking


I helgen bjöd jag in till kräftskiva och mys - superlyckat! Som jag har längtat, det är ju bara så gott! Massa kräftor, västerbottenpajer med och utan kantareller, O.P Anderson, haklappar och hatt - allt för en lyckad skiva! Sedan fortsatte kvällen med BUZZ och Rayman, lite efterrätt och mer spel långt in på småtimmarna, helt underbart!


Zombie Walk

2014-08-17 - Events


Årets Zombie Walk är över för den här gången... Lite meh, tyvärr. Förra årets walk var mycket bättre - längre, mulet väder (perfekt fotoväder), fler seriöst sminkade zombies och mycket mer folk! Jag väntade i en timme på dem, sedan knäppte jag bara ett tiotal kort innan jag gav mig. De som fastnade på bild blev dock najs!

Zombie Walk 2014 Zombie Walk 2014 Zombie Walk 2014 Zombie Walk 2014


En tur till Görvälns Slott.

2014-08-13 - Photography


Så, semestern är över för den här gången... Det gick snabbt. Jag hann dock bara vara tillbaka på jobbet i två dagar innan jag fick lov att stanna hemma med nästäppa, halsont och feber. Yey ^^ Efter att ha suttit inne i nästan en vecka fick det tillslut vara nog. Jag tog med mig Abbe och kamerautrustningen, satte mig i bilen och styrde kosan mot okänd ort.

Vi hamnade ute vid Görvälns Slott - supervackert, verkligen jättemysigt. Vi promenerade en bit genom skogen innan vi hittade en utmärkt plats för att beskåda kvällens solnedgång. Där delade vi klippa med ett par som var ute och fiskade innan det var dags att leta sig tillbaka till bilen.

Nackdelen med att fota solnedgångar är att, hör och häpna, solen försvinner... På väg tillbaka genom skogen var det bara att leta fram ficklampan i mobilen, annars hade det blivit väldigt spännande att ta sig tillbaka till bilen ^^


Dags för en fotoportfolio!

2014-08-09 - Photography


Blogg och sociala medier i all ära, men nu kände jag att det var dags för en fotoportfolio! Sidan uppdateras allt eftersom jag är ute och fotar, därmed kan det vara en idé att kolla in nathalieek.com till och från (om man än intresserad förstås).


Stockholm Pride Parade

2014-08-02 - Events


Strålande solsken och +30 grader i luften - en perfekt (?) dag för Pride-paraden! Ner med kameran och iväg till Slussen för att vara en av alla 600 000 åskådare till paraden! Superkul att vara en del av dagen, verkligen. Massa fina kort fick jag också - här är några av dem och resten finns i galleriet Stockholm Pride Parade!

 

Page 1 of 1, showing 7 post(s) out of 7 total