2014 - JUNE

8 posts


After Cart på Bauer!

2014-06-30 - Restaurants


Efter varje viktigt race måste man fylla på med lite käk! Bord för 10 personer var bokat på Bauer och gissa om jag såg fram mot deras mat - den är helt fantastisk!!! Deras Spicy Tuna är gudomlig, så satans god! Och efterrätten, tempurafriterade jordgubbar med vaniljglass, jag skulle kunna äta hur många tallrikar som helst...


Gocart i Järfälla

2014-06-29 - Events


Åh, igår var en riktigt bra dag! Vi var ett gäng om 10 personer som hade bokat upp oss för att åka gokart ute vid Järfälla (utomhusbana)! Regnet hängde i luften och vi höll tummarna för en torr bana. På med overallen och hjälmen, sedan en snabb genomgång.

Vi skulle köra ett Grand Prix - träning 5 min, tidskval 5 min, 2 heat á 5 varv och sedan en final på 8 varv. Allt som allt skulle eventet ta dryga timmen.

"Vårt populäraste racepaket är Grand Prix där man inte längre kan förlita sig på tur utan 
behöver visa prov på skicklighet genom hela kvalet och finalen för att till sist få stå högst 
upp på pallen. När träning och tidskval är avklarat väntar två kvalheat med stillastående start. 
I kvalheaten kör man om placeringar. Ju fler man kör om, desto bättre startposition har man i 
finalen. Lyckas man åka fort nog och samtidigt hålla sina medtävlande bakom sig hela 
finalen så har man förtjänat sin vinnarpokal."

Det är så sjuuuukt kul! Jag fattar inte varför man inte gör det oftare... Gasen i botten och hoppas att gokarten håller sig kvar på banan och bästa känslan när man tar sig om folk! Haha, åh vad jag njöt!!! Brallan hade jag inte en chans mot, så snart han var förbi mig kom jag aldrig riktigt nära igen... Too good helt enkelt. Men, jag placerade mig på pallen och det är jag mer än nöjd med!

Gokart Järfälla


Sony RX1R

2014-06-28 - Gadgets


Jag har ju inte riktigt visat min nya lilla pärla som jag unnade mig till Japanresan - en Sony RX1R med ZEISS-optik! I love it! Jisses vilken kamera... Det är en fullformatskamera, vilket är helt galet med tanke på hur liten den är! Jag har redan en Nikon D800, men det är inget som man slänger ner i väskan bara sådär... Jag ville ha en liten och riktigt vass kamera (som får plats i handväskan när man ska iväg), men inte skriker "jag är kvällens fotograf". Titta på den bara - hur läcker som helst!!!

Sony RX1R


MAZE by Gordon Ramsay

2014-06-22 - Restaurants


Nu är det inte lång tid kvar innan vi hoppar på flyget till London, woho! Vet inte vad vi kommer göra allt, jag har faktiskt inte kollat upp en enda sak, bortsett från en restaurang. Mhm, jag har bokat bord på MAZE, en av Gordon Ramsays alla Michelin-restauranger! Oerhört spännande!


Midsommarfirande på Vaxholm!

2014-06-20 - Events


Årets midsommar firades ute på Vaxholm tillsammans med tusentals andra människor! Haha, det är verkligen speciellt ^^ Traditionsenligt hoppade folk omkring till Små Grodorna...! Fick det hela på film och jag får ursäkta skaket, det var svårt att hålla sig från skratt till och från ^^


Fotoresa till Island!

2014-06-14 - Travels


Japp, jag anmälde mig till Kameradoktorns fotoresa! I slutet av september åker vi iväg, ett helt gäng med våra kameror, för att fota natursköna Island! Åhh, det ska verkligen bli superroligt!!!

Glaciärer, vulkaner, varma källor och valsafari - det är bara några av de saker vi ska få uppleva. Fantastiskt! Allt är ordnat dessutom, det enda jag behöver göra är att packa väskan och möta upp alla på Arlanda!

Fotoresa till Island


London, here we come!

2014-06-08 - Travels


Biljetterna är bokade, hotellet likaså! Åhhh det kommer bli så nice! Vi är ett gäng som träffas i Stockholm och flyger från Arlanda. När vi kommer fram till London möter vi upp tre vänner till, tänk vad man behöver göra för att ses nu för tiden ^^ Hotellet ligger mitt i smeten, på riktigt... Precis intill Waterloo Bridge, ett par meter från the Royal Opera House och några minuter till Trafalgar Square och Piccadilly Circus, helt perfekt!

London Me Hotel London Me Hotel

London Me Hotel London Me Hotel


Life at EA

2014-06-07 - Media


I slutet på förra året, i december någon gång, blev jag intervjuad av EA ang. hur det är att vara nyanställd på EA/DICE och komma direkt från skolan. De har nu släppt en kort film och ni ser mig ett par sekunder ~1:55 in i klippet! Enjoy!

Page 1 of 1, showing 8 post(s) out of 8 total