2014 - MAY

3 posts


Trädgården!

2014-05-27 - Events


Finns det något bättre än svensk sommar?! En ljummen sommarkväll när solen aldrig går ner, en kväll när alla umgås och har det trevlig tillsammans... nej, det finns inget bättre tror jag.

Efter en vecka av fantastiskt sommarväder bestämde vi oss för att avsluta veckan på Trädgården tillsammans med glada arbetskamrater. När klockan slog 17 stod vi alla och väntade i repan, sedan styrde vi kosan mot Trädgården! Vi slapp den långa kö som snart skulle bildas och vi högg ett bord direkt!

Haha, vilket ställe! Jag hade aldrig varit där innan och hade någon beskrivit stället för mig innan vi gick dit, hade jag varit oerhört skeptisk ^^ Ett uteställe som är just ute, under Skanstullsbron på Södermalm. Här serverar de sjukt goda burgare, erbjuder schyssta barer och musik! Smått galet faktiskt, snudd på genialiskt...


Tokyo Diner @ Hötrogshallen

2014-05-26 - Restaurants


Jag har fått smådille på sushi sen jag kom hem från Japan... Illa det där, att smaka på den bästa sushi man kan få i världen och sen försöka hitta något som kommer nära nog. Dagens lunch blev på Tokyo Diner i Hötorgshallen.

10 bitar Spicy Tuna (friterad rulle fylld med marinerad tonfisk, gurka, koriander och rökt bonitosoja) serverades med misosoppa, råkost, gari, wasabi, bläckfisksallad och sjögrässallad.

Tokyo Diner

Det var mycket mat måste jag erkänna, gott var det också! Något dyrt, inget ställe man lunchar på varje dag kanske, men ibland får man lov att lyxa lite! :)


KORN @ Fryshuset

2014-05-20 - Events


För någon vecka sedan var vi lite crazy och stack iväg på KORN som spelade på Fryshuset! Jag lyssnade mycket på dem när jag var yngre (hör på den)... men jag har inte hängt med den senaste tiden ^^ Jag tvekade lite först, det är ju trist om man inte känner igen en enda låt, men jag lyssnade in mig lite på deras senaste skiva innan vi stack iväg.

KORN Fryshuset

Anyway - de var hur bra som helst! Galet hårt och rått - mycket bättre än på skiva!!! Och de spelade ett par garanterade hits, såklart! Super! Lyckades filma ett klipp (i kass kvalitet dock), men det får duga!

Page 1 of 1, showing 3 post(s) out of 3 total