2013 - OCTOBER

7 posts


Battlefield 4

2013-10-29 - Work


Ahhh vilken känsla - att hålla spelet som man har arbetat med i ett års tid i sina händer!!! Fantastisk känsla I must say!

 Och vilken dag! 

Det började med att vi alla på företaget fick hämta ut varsitt exemplar av Battlefield 4 och njuta lite (läs; mycket) av 2 års arbete! Det är mitt första spelsläpp och jag måste säga att det kändes lite speciellt :D Himla roligt!

Dagen fortsatte med lunchyoga och därefter champagne-firande på eftermiddagen! Vi alla trängdes inne i köket och skålade vilt när korken slog i taket!


Game On 2.0

2013-10-29 - Events


Game On 2.0 är världens största dataspelsutställning och jag kommer att delta i kvällens grand opening på Tekniska Museet! Här kommer man kunna spela 100-tals favoriter från datorspelshistoren, allt från Tennis (-72) till Mario och annat smått och gott! Dessutom kommer det finnas en unik samling konsoler på plats...

Det blev en riktigt trevlig kväll borta på Tekniska Museet! Jag gillade verkligen utställningen med alla konsoler, gick runt hur länge som helst och kikade! Dessutom hade DICE ett bås där vi fick möjlighet att prata med BF4-fans, lite overkligt :)


Rush

2013-10-21 - Uncategorized


Förra veckan gick vi på bio och såg Rush. Filmen skildrar Formel 1's glamorösa guldår under 70-talet och två av världens största rivaler - playboyen James Hunt och perfektionisten Niki Lauda.

Som den Formel 1 knäppis jag är, älskade jag såklart filmen! Fantastiskt bra!! Kanske blir det en favorit i repris...


Fjärilsmuseet!

2013-10-21 - Photography


Idag har vi gjort en tur till Fjärilsmuseet! Det var mest för min skull så att jag skulle få fota av mig lite! ^^ Jag måste ju använda mina leksaker...

Det var verkligen speciellt, det tog inte ens två minuter innan jag hade en fjäril på huvudet! Fjärilarna flög fritt omkring bland vattenfall och stora växter i ett klimat som fick mig att tänka tillbaka till regnskogen i Malaysia - mycket härligt!


Look ma, I'm on TV!!

2013-10-18 - Media


Förra veckan var SVT på besök och gjorde en intervju med mig ang. hur bra spelindustrin går just nu. Igår kväll sändes ett inslag i Aktuellt.

Missade ni inslaget och känner - "Attans, hur kunde jag missa det!?", kan ni klicka er in här och ta en titt!


Bra start på veckan!

2013-10-14 - Uncategorized


Den här måndagen har varit en bra start på veckan!

Idag fick jag chansen att spela betan på jobbet, riktigt roligt faktiskt! Dock inser jag hur fruktansvärt dåligt tålamod jag har med spel som jag är kass på ^^ Jag orkar inte vara dålig... det tär på min gaminghjärna!! Nu ångrar jag lite att jag inte har speltestat oftare ^^

Jag har dessutom varit iväg till gymmet där det börjar bli tjockt med folk. Det var få maskiner som var lediga... Lite trist faktiskt, det var så mycket skönare att träna i somras när man inte behövde vänta på sin tur.

Resten av veckan? Pja, färdigställa Battlefield 4, dricka varm choklad från den nya überspejsade kaffemaskinen, kila iväg på ett par spinningpass, lyfta lite mer skort, spela massa beta och gå på bio!

Japp, detta kommer bli en bra vecka... det känner jag på mig!


SVT @ DICE

2013-10-09 - Media


Idag var SVT på besök hos DICE och jag passade på att ge en intervju som kommer att sändas framöver! Vilket datum det blir återkommer jag med (om intervjun blev bra vill säga :D )

SVT DICE

svt intervjuar!

Page 1 of 1, showing 7 post(s) out of 7 total