2013 - JUNE

8 posts


DICE Summer Party

2013-06-29 - Work


I fredags anordnade DICE en riktig sommarfest! Grillbuffé, drinkar, DJ, ja... you name it! På två takterasser skrattade och umgicks folk tillsammans i strålande solsken hela kvällen! Extremt lyckat och riktigt, riktigt roligt!


Midsommar

2013-06-21 - Photography


Årets midsommar firades uppe i Malung tillsammans med världens sötaste Thea! Lite välbehövlig ledighet och massa valpmys - nu är jag redo för ytterligare ett par veckors jobb!


T.o.R Drottningholms slott

2013-06-17 - Exercising


I lördags bjöds det på härligt väder - solen sken och det fläktade lagom. Vi bestämde oss för att ta på oss cykelkläderna och cykla iväg till Drottningholms slott. Väl framme mumsade vi i oss en mjukglass innan vi cyklade hem igen... Härligt värre faktiskt!


De som väntar på något gott...

2013-06-16 - Gaming


Jag vet att det är mycket klipp nu, men här kommer två klipp till som, enligt mig, är helt oslagbara när det kommer till folks reaktioner på spelen vi på DICE arbetar med! Det är ju precis det här man längtar efter när man sitter och sliter på jobbet - uppskattningen och vetskapen att folk verkligen, verkligen gillar det man gör!

mirror's edge

 

Star wars battlefront

 


E3 2013!

2013-06-11 - Work


Det är få gånger som jag har haft en så trevlig måndagkväll som jag hade igår - jag/vi stannade kvar på jobbet för att se chefen på livestream ^^ Det ni!

Det var igår som DICE visade upp multiplayer för Battlefield 4, Star Wars Battlefront och uppföljeren till Mirror's Edge! En sjukt bra kväll för DICE med andra ord! Och jag måste få erkänna att det känns sjukt kul att se saker som man har arbetat med där uppe på skärmen, hihi!

Köket hade möblerats om och gardinerna var nere, projektorn var igång och livestream av E3 rullade hela kvällen! Klockan tickade och snart var det dags för DICE att inta scenen och blåsa alla av stolarna!


battlefield 4 - e3 multiplayer gameplay

 


mirror's edge announcement teaser trailer

 


star wars battlefront - reveal trailer


Övertidsmat...

2013-06-06 - Work


I onsdags var det dags för ännu ett yogapass genom ParaDICE. Vi tog oss iväg till en superhärlig lokal med stora fönster och härligt ljus, sedan var det dags att mjuka upp kroppen!

Tillbaka på DICE fanns det övertidsmat i överflöd och det var inga problem alls, för oss som inte hade beställt, att ta sig en tallrik... Nom, nom!


I <3 KISS!!!

2013-06-02 - Events


 


Prepping 4 KISS!!!

2013-06-01 - Events


Prepping for KISS

åhhhh snart smäller det - kiss på friends arena!!!!!!!!

Page 1 of 1, showing 8 post(s) out of 8 total