2013 - MAY

10 posts


Fredagsfrukost med efterrätt!

2013-05-31 - Work


Frukost på DICE

fredagsfrukost på dice - detta är efterrättstallriken!


Helgjobb kommer med popcorn!

2013-05-25 - Work


Den här helgen spenderas, tillsammans med ett par andra tappra arbetskamrater, på DICE-kontoret... Dagen till ära tog vi cykeln till jobbet i strålande solsken och sedan fick vi käka lunch ute på terrassen! Dessutom lyxade jag till det på kvällskvisten med lite (?) popcorn framför skärmen - inte helt fel kan jag tala om för er! Senare på kvällen fick vi oss en superfin cykeltur hem lagom till solnedgången. Mys, mys!


Cykla, cykla, cykla...

2013-05-23 - Exercising



Fina, fina försommar!

2013-05-23 - Photography



ParaDICE!

2013-05-13 - Work


Fr.o.m den här veckan har påbörjat något som går under namnet ParaDICE - det innebär att vi blir lite extra ompysslade så att vi kan jobba bättre! Tex har vi nu frukostbuffé även på måndagar, samt att vi resterande dagar i veckan får härliga frallor att mumsa på! Dessutom finns det lite extra god frukt att norpa i köken!


Dags att cykla!!!

2013-05-12 - Exercising


I helgen gick jag bananas och köpte på mig alla cykelprylar jag kände att jag behövde för att kunna njuta av att cykla till jobbet! Det blev nya skor, pedaler, hjälm och brallor!

Cykelprylar

dags att börja cykla till jobbet!


När blåsipporna tittar fram...

2013-05-05 - Photography



Skogen är vit!

2013-05-05 - Photography



Farbror Nikos

2013-05-03 - Uncategorized


Efter fredagens lyxfrukost på jobbet är man inte jättehungrig när det är dags för lunch. Jag brukar, oftast, hamna på mitt nya stammisställe Farbror Nikos som har smarriga sallader! Jag, som aldrig kan bestämma mig, har hittat bästa alternativet - en mixsallad som är en 50/50 halloumi/filodegspaj-sallad! Verkligen supergott och perfekt som fredagslunch! Idag är förmodligen inget undantag - jag ser redan fram emot det!


Workout @ DICE!

2013-05-01 - Exercising


Jag har, efter många månader, vågat mig iväg till gymmet på DICE... Igår tog jag mig iväg för andra gången för att, tillsammans med Linnea, lära mig allt jag behöver tänka på teknikmässigt för att göra rätt när jag ger mig på marklyft, bänkpress m.m. Efter en timmes lyftande, stånkande, stönande och uppgivet fnissande, kilade vi iväg till sushirestaurangen Bauer på Götgatan.

Workout at DICE

Page 1 of 1, showing 10 post(s) out of 10 total