2013 - MARCH

7 posts


Magisk vy från DICE

2013-03-28 - Photography



Battlefield 4 - 60 second TV spot

2013-03-27 - Gaming


detta måste vara en av de bästa 60-sekundersfilmerna, ever!!!


Extreme makeover!

2013-03-24 - Uncategorized


Mitt i all stress med jobbet, träningen och matlagningen hinner jag nästan inte med något annat... nästan!

Just nu pågår en total makeover av Drinkmixen! Alla grymma funktioner kommer såklart att finnas kvar, likaså alla recept och ingredienser! Dessutom kommer det tillkomma lite nya features, vad det är får ni se när det är dags!

Den som väntar på något gott... :D


Dags att opponera!

2013-03-22 - Work


Då var det dags för mig att genomföra min opponering... Idag bär det av till Norrköping där jag ska opponera på Tina som har gjort sitt exjobb på Twingly. Jag har förberett mina frågor och det ska bli kul att få lyssna på henne.

Sen är det min tur, om ett par veckor, att lägga fram mitt exjobb! Iiiik!!! Åh va jag längtar efter det där diplomet... Vissa verkar inte bry sig det minsta, men jag vill se allt slit jag har lagt ner under de där fem åren, jag vill ha det bekräftat på något vis... Bara att ösa på liiite till!!! Weeeiiii!


Snart 8 veckor med "Sats You"

2013-03-21 - Exercising


Det har snart gått 8 veckor sedan jag gjorde min första vecka med SATS YOU - och det har rullt på bra! Det har tom. gått så pass bra att jag nu förtjänar ett par extra stjärnor - på riktigt alltså.

SATS

Jag har alltså uppnått den träningskvot som vi bestämde tillsammans för 8 veckor sedan och för varje extra pass jag genomför får jag en stjärna. Det är helt sjukt, men jag går verkligen igång på något så fånigt som en liten bild ^^ Det taggar mig till tusen! Jag är nu uppe i 6 stjärnor och hoppas på ett par till innan det är slut ^^ Shit, jag är så lättlurad!


Paket från USA....

2013-03-21 - Uncategorized


Imorse när jag kollade mailen höjde jag ögonbrynet både en och två gånger... En av rubrikerna löd "FedEx Shipment Notification". Hmm? Från USA alltså? Vad har jag nu gjort? Känner jag någon i USA? Visserligen var en kompis iväg förra veckan, kanske hade hon fått för sig att skicka något...

Eftersom jag alltid tror det värsta om allt antog jag ganska snabbt att det var ett spam. Trots att de där länkarna lockade väldigt mycket lät jag bli att klicka mig vidare. Sen kom ett till mail senare på dagen - "Tracking update". Wtf?! Nu var jag tvungen att klicka på alla möjliga länkar, jag var ju så nyfiken att jag höll på att spricka ^^ Det visade sig vara ett paket på dryga kilot med hälsningen "Welcome to EA"!

Haha, nu är jag som ett barn på julafton - sjukt nyfiken! Vi får se när det kommer till Sverige. Med lite tur hinner jag få det innan jag går på påskledighet, men förmodligen kommer jag få vänta i två hela veckooooor innan jag får stilla min nyfikenhet! Just nu befinner sig det lilla patusset i Indianapolis...


Dunderfredag!!

2013-03-09 - Uncategorized


Vilken fredag den här veckan har bjudit på!

Dagen började med den sedvanliga fredagsfrukosten på jobbet. Därefter väntade några möten innan det var dags att prova på DICE Fightclub för första gången. Idag stod Jessica för träningen och hon bjöd på Kung Fu! Shit va kul och shit va jobbigt det var! Jag fick mig en mindre fläskläpp, men vad gör det, jag hade kul iaf!

Efter tränignen lunchade vi tillsammans och när jag kom tillbaka till jobbet väntade min massage med Can! Oh så skönt, vilken lyx!!!

På kvällen väntade vi helgbesök av ett par kompisar till Blondie. Efter att ha blivit tipsad om Koh Phangan på Södermalm bestämde vi oss för att gå dit under fredagskvällen. Eftersom restaurangen/baren hade 60 % av platserna obokade brydde vi oss inte om att boka något bord. När vi kom var det dock ganska lång kö för att få plats, men vi bestämde oss för ge det en chans och en timme senare fanns det ett bord ledigt till oss!

Vilket ställe, herregud va härligt det var! Inredningen, alla ljud från ödlorna och lamporna - jag var tillbaka i Thailand för ett par timmar. Det kändes verkligen som det! Maten var alldeles fantastisk och personalen trevlig - dit kommer jag definitivt gå igen när ett tillfälle dyker upp! Pricken över i:et var de friterade bananerna jag beställde in som efterrätt, jag älskar verkligen friterad banan med glass!

Page 1 of 1, showing 7 post(s) out of 7 total