2013 - FEBRUARY

9 posts


Fredagsgym och Mövenpick!

2013-02-23 - Uncategorized


Vi bestämde oss för att köra lite fredagsträning och stack iväg till gymmet efter jobbet i fredags. Det var inte speciellt mycket folk där så det var väldigt behagligt att träna... Ingen väntan på att maskinerna skulle bli lediga och ingen frän och sur doft som spreds sig genom lokalerna ^^

När vi kom hem gjorde vi våfflor och gottade oss! Själv lyxade jag rejält och skivade jordgubbar som jag hade ovanpå vitchokladglass från Mövenpick!!! Jisses vilken höjdare!!!

Våfflor med glass och jordgubbar

våfflor med vitchokladglass från mövenpick och skivade jordgubbar


Onsdag = Pulsspinning

2013-02-20 - Exercising


Jag har verkligen kommit in i en träningsrutin som fungerar - spinning två dagar i veckan och styrketräning två dagar i veckan... Det känns bra, även om man är lite öm i kroppen ^^ Ikväll är det dags igen för 1 h pulsspinnnig, dock ser jag inte fram emot det eftersom måndagens styrketräning känns i benen.

*** UPDATE ***

Det gick faktiskt riktigt bra, det trodde jag inte! Lyckades hålla bra puls genom passet trots att låren brände efter 5 minuter... Kalle Kanonkul är en riktigt bra instruktör, me like!


Så typiskt...

2013-02-14 - Uncategorized


Busskö i Sverige

... svarta, tråkiga jackor och knappa metern mellan varandra i väntan på bussen ^^


14 februari

2013-02-14 - Exercising


Vilken dag... Förmiddagen spenderades på gymmet där jag träffade min PT för andra gången. Pang på var det bara ^^ Alldeles lagom till träningsvärken hade lagt sig var det dags att skaffa sig värk i andra muskler. 

Den här gången testade vi en variant på utfallen där man la vikterna på bröstet istället för att ha dem hägnades bredvid kroppen... Varför? Jo, för att träna magen samtidigt då den måste hålla balansen när man inte kan fuska med armarna. Sjuuuukt jobbigt för, inte benen, utan armarna!!!

En ny magövning blev det också vilket gav mig såpass med träningsvärk att jag inte kunde ta mig upp ur soffan på fredagen ^^ Nu är det dags att hålla i och fortsätta, kanske hinner jag bli kvitt träningsvärken lagom till sommaren då ^^


Fettisdagen 2013

2013-02-12 - Work


Semlor på DICE

fettisdagen @ dice


90 min spinning!

2013-02-07 - Exercising


Det är mycket inlägg om träning nu, men det får vi väl se som något positivt, eller hur :)

Igår kände vi oss lite smågalna och bokade in oss på ett 90 min spinningpass! Fy fan, det är lång tid kan jag lova, men det gick faktiskt bra! Med en instruktör som var något äldre än mig (läs; dubbelt så gammal) och lite smågalen + två gubbar närmare 70 år, så fanns det både pushande rop och motivation att fortsätta hur jobbigt det än var! Jag menar, orkar de spinna för livet med 70 år i ryggen, då finns det inga ursäkter för mig!!!

Idag är jag faktiskt lite matt i kroppen och har lämnat träningsväskan hemma. På söndag är det dock dags igen, det är nästan så att jag längtar ^^


Träningsvärken från helvetet...

2013-02-04 - Exercising


... trots det tog jag mig iväg på söndagsspinningen kl 10 ^^ Det är fan bra jobbat!

I fredags kunde jag knappt ta mig upp ur sängen, omg va ont jag hade i baksida lår!!! Och alla trappor... På jobbet gick jag omkring som om att jag var halt på alla sätt som finns ^^ Hela dagen bestod av att hitta ett bekvämt sätt att sitta på, det slutade med att jag stod upp så ofta jag fick chansen...

Anyway, idag tog jag mig faktiskt iväg till gymmet - helt frivilligt ^^ Men det tog emot, jag trodde det skulle kännas helt mongo att ta sig dit, jag tycker ju inte att jag platsar bland alla muskelknuttar...

Men jag gick över förväntan och det kändes bra :) Det kändes inte speciellt konstigt även om man säker såg lite rolig ut när man kämpade med vikterna.

Nu är det dags att slänga sig i sängen och sooooova!!!


Första dagen på jobbet!

2013-02-03 - Work


Imorgon är det dags för första dagen på jobbet, snajsigt värre! Då är det dags för mig att lämna min alldeles fantastiska exjobbs-plats på bygget och bege mig iväg till UX-avdelningen! Tänker boa in mig riktigt ordentligt på mitt nya skrivbord - har storslagna planer på att införskaffa mig en mysig lampa och någon växt!

Uhhh, det här ska bli spännande!! :D


Sista dagen på exjobbet är ju avklarad!

2013-02-01 - University


Jag har ju glömt att berätta för er att jag har gjort min sista dag på exjobbet! Det hände redan förra fredagen faktiskt ^^ Men jag har haft så himla mycket att göra så det har liksom fallit emellan... Hursom, nu återstår bara liiite till, det sista av rapportskrivandet och framläggningen, sen är jag klaaar - en civilingenjörsexamen i Medieteknik rakt ner i fickan!!!

Page 1 of 1, showing 9 post(s) out of 9 total