2009 - SEPTEMBER

4 posts


Jag tror att mitt framtida yrke är parkeringsvakt!

2009-09-26 - Uncategorized


Klockan slog 08 och TVn slog igång... fy fan va trött jag var imorse! Jag kan inte sova, speciellt inte den här veckan. Jag dör av värmeslag!

Anyway, dags att koka gröt (viktigt med en bra frulle) och en rostad macka med honung, MUMS!!! På med långkallingarna, på order från Blondie, på med linne, t-shirt, underställströja, college-tröja, fodrad vindjacka - redo för polarexpedition!!! Med huvan på plats så såg jag ut som Kenny i South Park...

Killarna blåste ballong och några tog hand om barnen i en rittävling. Själv tog jag på mig en skitsnygg gul väst och walkie-talkie och ställde mig på parkeringen och började vinka in bil efter bil! Den utlovade gigantiska solen, som de visat på vädret i en hel vecka, uteblev och istället fick vi stå ut med iskalla vindar från det där j*vla havet.

Efter några timmar på parkeringen fick vi komma in och belönade oss själva med smaskig kycklingkebab, hähä! Sen blev det inte så mycket mer om jag ska vara helt ärlig, matkoma resulterar oftast i fnitter och massa flumsnack om man är tjej...

Väl hemma igen gosade jag ner mig i soffan innan jag bölade till säsongsstarten av Greys Anatomy ^^ Nu blir det päronkräm innan jag totaldäckar i sängen! Gonatt!!!


Det kan gå vägen :)

2009-09-24 - University


Resultatet från gårdagens mattedugga låg ute idag, och jag måste säga att det såg ganska bra ut... Ingen höjdare, men ingen katastrof heller. Jag kommer iallafall få med mig några bonuspoäng till tentan, frågan är bara hur många.

Gårdagens träning var bra seg, sjukt mätt när jag sprang ner till hallen ^^ Maten satt långt upp kan jag säga! Och jag var inte ensam om det, flera av tjejerna kände samma sak ![:P](/img/smilies/wink.png) Så det blev en ganska skön, lite småflamsig och tjejig träning! Därmed har jag inte sagt att vi inte körde seriösa övningar, för det gjorde vi... Men gårdagens fingerslag var under all kritik ^^ Jag fattar inte hur svårt det ska vara att bara göra rätt och som jag gjorde förr!!!

Och så snart medlemsavgiften är betald, licensierar de mig som spelare under säsongen - jag är med andra ord spelklar då! Ska bli himla kul!!!


Vadstena klosterhotell och födelsedagsfirande!

2009-09-12 - Uncategorized


I fredags skyndade vi hem från skolan och slängde in våra, redan packade, väskor i bilden och styrde kosan mot Blomsterlandet. Måste jag en ge en hint om hur det ser ut i Norrköping kl.15:15 en fredag??? Det tog nog 25min att ta sig genom Kungsgatan och 15min att ta sig tillbaka...

Några minuter innan sex kom vi äntligen fram till Vadstena Klosterhotell där vi möttes av familjen Blond. Först incheckning på rummen (som förövrigt var gamla celler för mentalsjuka kvinnor under 1500-talet), sedan var det bara att fixa till sig!!!

Nu väntade en femrättersmiddag, men först skulle vi få en rundtur nere i Sveriges 4e största vinkällare - en källare som innehöll över 4000 flaskor vin!!!

Vi välkomnades upp ur källaren igen och visades till vårat bord. Helt underbara tallrikar dukades fram en efter en och självklart fångade vi det på bild. Dock får ni ursäkta den dåliga kvalitén då ljuset var alldeles för diffust.

Idag ringde klockan och det var dags för hotellfrukost!!! Jag fattar inte, men det är nåt speciellt med hotellfrukostar, de smakar alltid så himla mycket bättre än ens egen ^^ Sen var det dags för en runda på stan - det påminner mig väldigt mycket om Gotlands små gränder... himla mysigt!

Och jag fyndade idag! Hittade en klänning på ett REA-ställ med titeln "Udda plagg" ^^ Jag kikade lite och fick syn på en svart klänning. Perfekt tänkte jag, det kommer säkert tillfällen då man vill känna sig extra fin... "Den ser ut som någonting ur Familjen Adams!!!", kom en kommentar. Men det hindrade inte mig från att prova den iallafall, och så snart som jag kom ut från provhytten togs den kommentaren kvickt tillbaks. Den var faktiskt jättesöt!!

På vägen tillbaka till Norrköping åkte vi förbi syster yster som befann sig i stallet. Dessutom hopade sig ett moln som fick både mig å Blondie att direkt tänka på Hiroshima...


En syrlig och fräsch bulgursallad

2009-09-04 - Cooking


Grabbarna kom hem med en ICA-kasse med lite snask för kvällen och middagens huvudingrediens - kyckling. Jag hade lovat Emil att visa honom hur man gör en god kycklinggryta eller något liknande, så det var bara att sätta igång. Jag har tröttnat lite på att allt ska serveras med pasta, så idag stod bulgur på tur.

 

En syrlig och fräsch bulgursallad - Salladslök, rödlök, persilja, tomat och äpple vilken toppades med olivolja och limesaft.

Gräddig kyckling  Kycklingen fräste jag upp tillsammans med lök, sedan tillsatte jag vitt matvin och kycklingbuljong. Därefter tillsatte jag lite creme fraiche och grädde, sen fick det koka ihop.

Himla smasken och maten blev till och med godkänd av Emil trots att det var massa lök i. Och tro det eller ej, men herr B åt faktiskt tomat som han avskyr så mycket... Måste ha varit jobbigt, hihi! Därefter följde en efterrätt med chokladkaka och glass... Jisses vilken lyx!

Nu på kvällskvisten har jag syndat och ågren kommer krypandes, men nånstans vet jag att man måste få vara onyttig ibland... Men jag kan inte hjälpa att känna mig värdelös nu när jag har skött mig och varit så duktig med maten sedan jag kom tillbaka efter sommaren. Så onödigt att vara en gottegris när det är så enkelt att tacka nej...

Page 1 of 1, showing 4 post(s) out of 4 total