Morföräldrar och morbror på besök

2024-07-09 - Baby

Som de har längtat, eller ja, iaf mormor! Äntligen fick hon hälsa på och träffa sitt lilla barnbarn och oj va hennes hjärta svämmade över! Hon fick kämpa hårt för att hålla pussarna borta (strikta order från mig nu när han är så liten och känslig ^^).

Efter att ha spenderat en natt i Uppsala och hämtat upp min bror, kom de äntligen fram till Nacka Strand vid 11-hugget och det var med nyfikna ögon som de klev in genom dörren… Mamma fällde nog en och annan glädjetår, hon tyckte det var så himla mysigt att äntligen få hålla om mini!

Det blev ett långt men kort besök. De stannade hela eftermiddagen innan de var tvungna att köra vidare hem till Degerfors igen, men det kändes som att de bara varit där i några få timmar.

Vi åt en enklare räksallad och Christoffer drömde sig bort till Japan när vi bjöd på en sesamdressing som vi köpt med oss hem när vi var där. Därefter avnjöt vi (framförallt pappa), den sega kladdkakan med grädde och glass. Detta varvades med bebismys för samtliga och det var väldigt mysigt att se dem allihopa le lite extra när de höll i mini.