Nyårsafton

2023-12-31 - Cooking

Vår sista nyår som två… Läskigt när man tänker på det så! Vi bestämde oss ganska tidigt för att vi ville fira nyår på tu man hand, hemma, med god mat och lite drinkar. Vi hade dessutom bestämt oss för att kolla upp vilket kön bebisen i magen hade vid tolvslaget, pirrigt!

Vi lagade mat större delen av dagen och även om menyn i sig inte var så avancerad, var det många rätter och moment att genomföra. Kvällens favorit var solklar - en remake på håll-käften-rätten från Mathias Dahlgrens restaurang Seafood Gastro - mandelpotatis, en smörig sås och oscietra-caviar. 

Efter middagen bestämde vi oss för att klicka på den där “visa kön”-knappen… Det var lite pirrigt, det ska erkännas. Jag höll i mobilen och Johan klickade på knappen - “Pojke”! Johan blev alldeles tårögd och fumlade fram några älskande ord till mig, gullet då! 

Jag vet att man inte får vara sån, speciellt inte när man kämpat så länge, men jag hoppades på en liten tjej. Jag såg så mycket fram emot att få köpa massa kläder, fläta håret, plocka blommor, m.m. Nu får jag istället med fasa försöka avstyra från superhjältar, traktorer, svärd, m.m. ^^ Å andra sidan, jag får indoktrinera ungen i F1 och köra gokart!

Och som en vän till mig sa - “Now you only have one dick to worry about, if it was a girl, you’d have to be worried about all the dicks…”, han har en poäng ^^