Massage hos Can & lunchdejt på Tokyo Diner

2023-07-03 - Uncategorized

Eftersom det känns som att kiropraktorn lika gärna kan hitta på allt han säger (jag har liksom ingen second opinion och vet alldeles för lite själv), bestämde jag mig för att boka in mig på en massagetid hos en av våra gamla DICE-massörer - Can. Han var fantastisk när jag gick hos honom på DICE och jag litar på det han säger. Så, idag tog jag båten in till stan och promenerade långsamt bort till KAN Kliniken som han öppnade tillsammans med ett gäng gamla vänner efter Covid. 

Väldigt trevligt att träffa honom igen, det måste ha varit 4 år sedan sist... Han har fan inte åldrats en dag och han är fortfarande lika trevlig som alltid. Han rekommenderade mig att fortsätta en stund med kiropraktorn men sätta lite press på dem, men han tyckte även att jag skulle försöka stretch mer, framförallt min höftböjare då den fäster i ryggen. 

Eftersom jag var inne i stan runt lunchtid möttes Johan och jag upp för en liten dejt på stället där vi hade vår första riktiga dejt - Tokyo Diner inne i Hötorgshallen. De har så otroligt god sushi och är man villig att ta takeaway så är det nästan oförskämt billigt med tanke på vad man får. Men, vi slog oss ner vid bardisken och såg kockarna jobba febrilt i lunchrushen men stressen var inget som märktes av på våra tallrikar som kom in... jag menar, kolla bara på den här tempurafriterade Spicy Tunan!