Johan & Lindas bröllop i Tylösand

2022-09-10 - Events

Efter en lång gofrukost var det dags att sminka sig och fixa håret, sedan var det dags att packa ihop och lämna Göteborg för den här gången. Vi hade drygt 1,5 h bilresa framför oss innan vi svängde in på Hotel Tylösand. Tyvärr var vårt rum inte klart, så vi fick snällt byta om inne på SPA-avdelningens omklädningsrum och herregud va varmt och fuktigt det var. 

Vi packade in våra saker i bilen igenom och körde bort mot området där vi trodde att vigseln skulle hållas. "Kör på den här vägen till en stor parkering, sen går ni en liten bit innan ni kommer fram...", hade Linda sagt till oss. Vi parkerade bilen och såg flera sällskap som var bröllopsklädda... Vi närmade oss ena sällskapet och frågade "Detta är Johan och Lindas bröllop, eller hur?", och de tittade på oss med förvirrade blickar. Vi var på fel ställe och förvirringen var total ^^ Som tur var fick jag tag i en av brudtärnorna som kunde peka oss i rätt riktning. 

När vi äntligen var på rätt plats kände vi igen flera ansikten och minglet tog fart. Snart började själva vigseln närma sig och när vi alla slog oss ner till rätta och musiken började spela, var det inga många torra ögon. Linda var så vacker i sin klänning och vackra frisyr och Johan var så stilig, inte ett hårstrå låg fel där inte!

Det blev en fantastisk dag och vi hade supertrevligt vid vårt bord. Trots att vi inte kände någon på plats var det väääldigt många som visste vilka "grannarna" var, så det var inga konstigheter att mingla runt för vår del. Middagen var grym och i deras lille häfte kunde man läsa lite statistik om bröllopsgästerna, bla. att "1,8% av gästerna tackat nej till att delta i Hela Sverige Bakar"... Haha, tänk att man fick vara med på ett hörn däri!