Lunchdate på Astoria

2022-07-19 - Restaurants

Efter mitt besök på Kameradoktorn började min mage kurra lite. Åka hem och laga mat eller ta tillfället i akt och lunchdejta mig själv? Valet var enkelt idag och jag promenerade upp till Östermalmstorg. Jag passade på att svänga in på CC Skor och hittade ett par riktigt snygga höstboots i hjortskinn från CAPO som jag bara var tvungen att köpa! 

Jag gick vidare ut på Nybrogatan och chansade på att det skulle finnas iaf ett ledigt bord på Astoria, trots det fina vädret, och det gjorde det! De tittade lite konstigt på mig när jag bad om bord för en person, men jag tänkte njuta ändå!

Jag beställde in en Entrecôte med Sauce béarnaise, tomat- & löksallad, parmesan- & vitlökspommes frites & grönsallad med parmesan samt ett passande glas rött. Sedan satt jag där och njöt för mig själv och tittade på folk som passerade. Efter maten tog jag även in en kula Bourbon- & Tahitivaniljglass «16/1» med salt kolasås och den var HELT magiskt god! Inte så konstigt kanske iom att det går 16 vaniljstänger på 1 liter glass ^^ Även kolasåsen var grym med sina små saltkristaller i sig. Mums!