Va kul det är med bil...

2022-07-17 - Uncategorized

Efter en väldigt händelserik gårdag var det dags för Johan att köra ner till Västervik idag. Jag låg vaken på morgonen och försökte optimera det här med våra bilar... Jag ville göra ett sista försök att starta bilen innan Johan försvann. Min tanke var att OM den startar så åker vi iväg och dumpar den på Mercedes, där får den helt enkelt stå parkerad ifall det skulle dyka upp en återbudstid. Dessutom skulle vi isf slippa tänka på dubbel parkering när Johan kom tillbaka från Västervik och under tiden vi var på Island.

Vi gick ner i källaren och svor lite. Första två gångerna startade den inte, men på tredje försöket gick det! Vi tittade på varandra och bestämde oss för att åka iväg direkt - Johan i Forden och jag i Mercan.

När vi kom fram till Mercedes var grinden in till området så klart låst, men vi hade en sån j*vla tur att det stod en bärgningsbil där som också skulle in. Så när han öppnade grinden passade vi på att smita in. Sedan lämnade vi nyckeln och åkte vi hemåt igen.

Vi gjorde ett snabbt stopp på ICA Maxi så att jag fick handla mat för veckan, sedan var det dags för Johan att röra sig ner till Västervik! Själv hade jag min första semestervecka framför mig - utan sambo och utan bil ^^ Spännande!