DICE Summer Party -22

2022-06-10 - Events

Idag var det äntligen dags för vår första DICE-fest sedan november -19! DICE firar 30 år i år och årets sommarfest tog plats i fantastiskt vackra Nacka Strand! Haha ja, du läste rätt - hos Kajen i Nacka Strand! 

Jag hoppades så innerligt att vi skulle få fint väder så att alla fick njuta av den fantastiska utsikten och solnedgången och vädergudarna gjorde mig inte besviken! Eftersom jag praktiskt taget kunde rulla ner till festen, knallade jag ner 10 min innan utsatt tid, men det var redan fullt med folk på plats! Gamla och nya ansikten, förmodligen fler nya än gamla dock och det tog ett tag innan jag hittade "mitt" gäng. 

Kameran lämnade jag hemma den här gången och jag både ångrar mig och ångrar mig inte! Det fanns en fotograf på plats, men det lär dröja innan vi får se de bilderna. Sjukt kul hade vi iaf och kvällen var över SÅ snabbt! När Kajen stängde var vi ett gäng på 5-8 pers som skulle vidare hem till mig, men ryktet spred sig snabbt och vi räknade till 25 pers inne i lägenheten vid något tillfälle! Tyvärr har jag ingen bild på det heller, det glömdes helt av mitt i allt kaos!

De sista gästerna lämnade oss vid 03:30, lagom till att solen gått upp igen. Kvar var ett berg av disk, massa chips och ett gäng ballonger ^^ Vilken kväll!