Nya garderober i sovrummet!

2020-12-19 - Interior

Efter att ha lagt husplanera på is för ett par år, bestämde vi oss för att bygga garderober i sovrummet istället. Men, det har varit svårt att få tag i snickare som haft tid inom en snar framtid. Den första snickaren vi bokade in kunde inte hjälpa oss förrän i slutet på maj (!), men sen fick jag tag i Janax Snickeri som lovade oss att de kunde hjälpa oss innan julledigheten. Och mycket riktigt, förra veckan ringde Kjell från Janax och sa att de nu hade monterat och målat våra skåp, de var redo att montera allt efter helgen.

Idag dök de upp - fyra snickare bar in samtliga stommar och två stannade kvar. De började snickra strax efter kl 10, stack iväg en timme på lunch vid 12 och var klara samt ihopackade innan kl 15! Vilket team! De två snickarna som stannade var så himla härliga, duktiga och snabba! De höll så god ton hela tiden, vi hörde dem skoja och sjunga till julmusiken medan de byggde ihop allt. 

Vi är så nöjda, så himla nöjda! Det blev superbra och jag är så glad att vi inte snålade på något och faktiskt köpte de riktiga handtagen från Buster & Punch. De är så sjukt dyra, men så värt det imo!