2022 - JANUARY

3 posts


Brunch på Boketto

2022-01-25 - Uncategorized


Idag åkte jag in till stan för att käka brunch med Sandra och Amanda. Det var så längesen jag träffade Sandra och hon var så vacker med sin bebiskula! 

Det fick bli en Open Club Sandwich för min del och sedan splittade vi på både pannkakor och churros till efterrätt. Tiden flög förbi och efter lite mat och sötsaker hade flera timmar gått, galet! 


Norrsken, igen!

2022-01-16 - Photography


Det sprakade till idag också! Kanske inte lika länge och tydligt som under gårdagen, men jag ställde upp kameran på balkongen och lät den gå under två timmars tid. Det blev en schysst liten timelapse av det hela!


Norrsken

2022-01-15 - Photography


Där sprakade det till, rejält dessutom! Och vi höll på att missa det, igen! 

Jag hade redan gått och lagt mig när jag såg ett inlägg på Facebook med klart synligt norrsken ute vid Arlanda för drygt 45 min sedan. Jag visade bilden för Johan som snabbt gick till köket för att kika ut... "Alltså, Nathalie... Man ser det med blotta ögat!!!"

Fram med stativen och tack gode gud för laddade batterier ^^ Eftersom norrskenet var så pass tydligt, bestämde vi oss för att springa ut på klippan och hoppas på att det skulle fortsätta en liten stund till.

Klockan var 01, det var blåsigt som satan och minusgrader, men vi trotsade allt och höll ut en halvtimme!

Page 1 of 1, showing 3 post(s) out of 3 total