2021 - JULY

4 posts


Slottsträdgården Ulriksdal

2021-07-10 - Uncategorized


Efter en skön morgonpromenad i värmen (nätta 26 grader redan innan klockan slagit 09), tog vi bilen ut till Slottsträdgården i Ulriksdal för att först äta på Emmer (en restaurang jag hört mycket gott om) och sedan ta en sväng i deras självplocksträdgård.

Emmer var OK, men inte mer. Blev ganska besviken på allt utom en rätt och det var inte värt priset... Däremot hade jag kunnat betala mer för den sallad och de vinbär/krusbär jag köpte med mig hem från trädgården. Så himla trevligt att gå där och plocka!


Onsdags-AW, hör ni!?

2021-07-07 - Uncategorized


För första gången på snart 1,5 år träffades vi för en AW på Usine... en onsdags-AW, hör ni!? Jag, Johan, Cambrand, Micke, Sofie, Anna och Rob... Så himla mysigt! Lite vin, öl och drinkar, sedan mat på det. Massa skvaller och skratt, precis som förr!


Fjäderholmarna, eller?

2021-07-04 - Uncategorized


Idag var tanken att vi skulle göra en dagsutflykt till Fjäderholmarna med våra goa grannar Dennis och Fanny. Vi hade dock inte bokat några biljetter och när vi kom ner till kajen för att kliva på båten tog det stopp... Det var fullt, på samtliga båtar den dagen ^^ 

Det var bara att planera om och vi började med en lunch på Kajen nere vid vattnet. Det var fantastiskt väder, alldeles ljumma vindar och strålande sol. Där bestämde vi oss för att ta bilarna och åka ut och sätta oss på klipporna vid vattnet, kanske rent av bada också...

Vi packade med oss lite enkel picknick och sedan bar det av till Erstaviksbadet. Där hamnade vi på en härlig klippa i solen alldeles intill vattnet... Fyra timmar stannade vi och det kändes inte konstigt alls att umgås med dem, även om det bara var tredje gången vi sågs!


Plockis hos Linda och Johan

2021-07-03 - Uncategorized


Idag blev vi uppbjudna till Linda och Johan på lite plockmat och vin! Det är så himla mysigt att känna folk i huset som man genuint tycker om att umgås med. Vi tog med oss lite guacamole och chips upp samt en kanna Margarita, sedan var kvällen räddad! Timmarna bara springer iväg när vi umgås med dem och ikväll var inget undantag. Vi satt ute på deras terrass och njöt av den sena sommarkvällen långt in på småtimmarna. 

Page 1 of 1, showing 4 post(s) out of 4 total