2020 - NOVEMER

3 posts


Vi har bestämt oss

2020-11-23 - Uncategorized


Vi åkte ut till Mercedes och spenderade gott och väl en timmer på plats. Vi testade och testade, kände efter och testa lite till. Vi valde mellan E-klass, C-klass eller en GLC och vi insåg ganska snabbt att C-klassen var ute ur leken. Den var helt enkelt alldels för plastig för de pengarna, tyckte vi. Då stod det mellan en E-klass och en GLC och helt plötsligt var vi uppe i halvmiljonsklassen... Men, inget kändes rätt och vi båda visste väl egentligen bättre än att spendera de pengarna på en bil!?

Ett par dagar efter att vi kom hem bestämde jag mig för att printa ner allt i ett Excel-ark. Det är lättare när man ser allt svar på vitt och den här gången var inget undantag. Det blev ganska tydligt vad som var rätt beslut den här gången - vi behåller vår bil och tar kostnaderna. Alltså, ingen av oss är egentligen missnöjd med den, vi har bara fått för oss att vi måste byta bil efter tre år... Men, det måste vi inte alls!


Att köpa eller inte köpa ny bil

2020-11-21 - Uncategorized


Idag var vi på Mercedes igen, för säkert 10e gången i höst. Vi har så sjukt svårt att besluta oss för hur vi ska göra - ta alla kommande kostnader på vår nuvarande bil (som börjar få några år på nacken), köpa en ny bild eller testa leasing...


You've been promoted!

2020-11-20 - Work


Idag hände det. Jag fick det svart på vitt. Min promotion till Senior Experience Designer är signad och klar! Jag har dock vetat om det i 5-6 veckor, men den infon kom inte den officiella vägen om vi säger så ^^ 

Så jävla skönt! Som jag har förtjänat den titeln det här året. Det jag har levererat har varit helt outstanding... De hade aldrig kunna säga något annat!

Page 1 of 1, showing 3 post(s) out of 3 total