2020 - APRIL

3 posts


Covid-19 - Dag #39 - Årets första glass!

2020-04-19 - Uncategorized


Vaknade upp till klarblå himmel och krispig luft. Äntligen en dag utan blåst! Vi käkade frukost, sedan tog vi på oss skorna och gick iväg på en promenad. Vi stannade till i Svindersvik och tog en kaffe, sedan fortsatte vi runt till Kvarnholmen innan vi stannade till vid Snö och köpte årets första glass! Jag högg en liten bägare med två smaker - vanilj med olivolja och havssalt samt pistageglass med saltade mandlar! Så himla gott! Ligger bra högt på listan, om inte högst upp tom, över favoritglass här i Stockholm! Amazing!

När vi kom hem bestämde vi oss för att slå en chilibearnaise och steka på en ryggbiff! Till det serverade vi pommes och en syrlig tomatsallad, så gott! 

Till kaffet spelade vi en omgång Chicago och jag hade så sjuk flyt! Johan gick bort sig på en Chick och jag gick ett maxat två par på sista handen, ess + kung i samma färg, så jag drog till med en Chick och ställningen blev 65-2 tillslut!! Haha, vilken grej!


Beyerdynamic DT 1770 Pro

2020-04-09 - Gadgets


Jag har länge velat ha ett par ordentliga hörlurar, med mycket djup, bas och tydlighet i ljudet... Och nu slog jag till! Vi fick nämligen 2000 kr från jobbet att handla det vi behöver för att underlätta att jobba hemifrån. Då fick det bli en par riktigt bra hörlurar och SÅ nöjd jag är! De är heeelt fantastiska... Och det ska de väl vara för det priset också, 4500 kr går de loss på!


Inte handsprit!

2020-04-08 - Uncategorized


Folk är verkligen helt galna och det verkar inte finnas någon hejd heller. Nu har folk tom. börjat handla vodka i tron om att det ska fungera som handsprit... 

Page 1 of 1, showing 3 post(s) out of 3 total