2019 - JANUARY

5 posts


Semmelmacarons

2019-01-29 - Cooking


Det är inte fettisdagen är på ett tag, men jag fick lite feeling och gjorde Macarons med smak av semla och tog med till jobbet! Det är kul att baka, mindre kul att äta allt själv ^^


Att vakna upp till detta!

2019-01-26 - Photography



Ravioli med ricotta och ruccolafyllning

2019-01-26 - Cooking


Idag stod hemmagjord pasta på schemat! Det skulle bli ravioli med ricotta och ryccolafyllning. Helt otippat så har Vapiano en liknande rätt som jag tycker är väldigt god, så jag tänkte ge mig på att göra den. 

För att var första gången jag gjorde pasta får jag ändå ge mig själv tummen upp. Kan hända att raviolin blev aningens för tunn, jag personligen tycker det är gott när det finns lite pasta att bita i också ^^ 


Beef Wellington

2019-01-20 - Cooking


Men Johan på Hawaii, den skiten, får jag roa mig på egen hand. Jag har med andra ord spenderat helgen i köket och lagat mat ^^ Ikväll bjöds det på Beef Wellington och vit choklad/pannacotta sfär med passionsfrukt! Så gott!!!


17 vs 32 år

2019-01-14 - Photography


För någon vecka sedan var det dags för en klassisk porträttfotografering á la skolfoto! Vi ska få nya accesskort på jobbet och då bjöd de in en fotograf för att fota samtliga anställda. När jag fick se kortet kom jag att tänka på mitt gamla skolfoto direkt... Tro mig när jag säger att jag inte gjorde det med flit, men jag är typ likadant klädd som när jag var 17 år ^^ Inte för att det har hänt speciellt mycket utseendemässigt, men det som har hänt har iaf varit till det bättre!

Page 1 of 1, showing 5 post(s) out of 5 total