2018 - AUGUST

9 posts


Hang in there!

2018-08-29 - Uncategorized


När vi kom hem sent ikväll, efter x antal övertidstimmar, stod detta utanför våran dörr! Linda, vår söta granne, hade varit i farten! 

"Jobbar sent-kakor! Hang in there!"


Jag kan ha beställt lite kläder...

2018-08-25 - Uncategorized



6 år på DICE!

2018-08-20 - Work


Idag är det 6 år sedan jag klev innanför dörrarna till DICE-kontoret i glashuset och påbörjade mitt exjobb. Och vilken lång väg jag kommit sedan jag kodade på min partikelsimulering till BF4... Jag har åkt iväg till GDC, EA Play, E3 och Gamescom, gjort otaliga intervjuer och artiklar. Jag har varit en del av både Battlefield 1 och Battlefield V revealen och kommer, förhoppningsvis, vara del av många fler framöver!


Njuter in i det sista...

2018-08-16 - Uncategorized


När semestern blev kortare än väntat gäller det att ta tillvara på kvällarna så gott man kan. Ikväll kröp jag ner på soffan ute på balkongen, tände ljus, hällde upp ett glas vin och läste lite i min tredje (!) bok för sommaren. Som jag kommer sakna kvällar som dessa när hösten knackar på...


Lördagsfeeling!

2018-08-11 - Cocktails



Mormor Elly

2018-08-04 - Uncategorized


Innan vi åkte tillbaka till Stockholm, hälsade vi på mormor Elly! Denna krutgumma på 97 år som fullständigt förälskat sig i Johan! Att vi andra kommer och hälsar på är så klart väldigt roligt, men när Johan är med, då ser hon ingen annan! ^^ Gotanten! 


Mina föräldrars trädgård

2018-08-04 - Photography


Mina föräldrars trädgård, den är fantastisk. Massor med blommor, men framförallt frukt!

Plommon, äpplen, körsbär, krusbär, vinbär, päron, vinbär... 


Degerfors

2018-08-03 - Uncategorized


Efter Västervik och Öland, stod Degerfors på tur! Här spelades det minigolf, grillades, åts på restaurang och slappades i trädgården. Återhämtning tror jag bestämt att det kallas. Tyvärr blev inte den vistelsen speciellt lång då vi båda fick ett meddelande från vår chef där han frågade oss om vi kunde tänka oss att komma tillbaka till jobbet en vecka tidigare...


noctilucent clouds - Nattlysande moln

2018-08-01 - Photography


"Nattlysande moln är den molntyp i jordens atmosfär som ligger högst upp, på ungefär 85 kilometers höjd. Molnen har fått sitt namn av att de är så tunna att de inte syns på dagen, och samtidigt ligger så högt att de fortfarande är solbelysta även långt efter solnedgången."

Page 1 of 1, showing 9 post(s) out of 9 total