2016 - APRIL

6 posts


Battlefield World Premiere - May 6!!!

2016-04-29 - Work


Ahhhh, nästa vecka händer det! Och jag är så fantastiskt taggad! Som jag har längtat efter att få visa "the future of Battlefield" för världen!

Och, det bästa av allt... vet ni vad det är?! Jag ska åka med till London och uppleva reveal-eventet live, på plats! Det kommer bli en av mina absoluta höjdpunkter fram till idag. Åhhh som jag längtar!


Civilingenjörsexamen Medieteknik

2016-04-19 - University


Degree of Master of Science in Engineering
Media Technology and Engineering

Äntligen!! Äntligen kom det där efterlängtade brevet med posten!
Jag kan nu bocka av ännu en sak på min lista - jag är utexaminerad civilingenjör!
Det trodde jag aldrig att jag skulle fixa, men shit va bra jag är!!
Stort grattis till mig!

 


Månades Datatjej!

2016-04-18 - Media


En annan intervju jag glömt att visa er är den jag gjorde tillsammans med DataTjej - Månades Datatjej! Det var en intervju som blev väldigt uppskattad och jag fick höra många lovord när den publicerades! Sjukt kul!


Intervju med Karriär!

2016-04-18 - Media


Jag har ju helt glömt av att posta den här intervjun som jag gjorde med tidningen Karriär i höstas! De följde med en hel dag på jobbet och tog del av hur det är att jobba som spelutvecklare, det är är resultatet!


Housewarming Party på DICE

2016-04-16 - Events


Idag var det dags för ett "housewarming party" på DICE! Vi alla fick ta med varsin dejt och eftersom Johan bjöd sin polare, föll det sig ganska naturligt att jag bjöd med hans tös.

Vi möttes upp på HIMLEN och tog en varsin drink innan partajet drog igång på jobbet. Himla läcker utsikt där uppe måste jag erkänna... Rätt bra drinkar också! När vi kom bort till jobbet möttes vi av varsitt champagneglas och lite käk. Det bästa var dock att de serverade Frozen Yoghurt intill baren! Så sjuuukt gott!!! Efter ett par timmar hade vi hunnit med både mat, vin och ett par omgångar i det uppskattade fotobåset!


Medieteknikdagarna 2016

2016-04-07 - Work


Då var det dags för årets upplaga av MTD - Medieteknikdagarna! Den här gången behövde jag inte åka själv, Sofie och Kristoffer följde med! Vi åkte iväg tidigt på morgonen och kom fram lagom till att mässan skulle öppna. Massa intresserade studenter kom fram och frågade allt möjligt mellan himmel och jord. Efter mässan tog vi en sväng om hotellet innan vi slog oss ner på en restaurang och käkade en god middag tillsammans! Dagen därpå var det dags för sista dagen på mässan och det bjöds på både cupcakes och den klassiska MTD-tårtan!

Page 1 of 1, showing 6 post(s) out of 6 total