2014 - FEBRUARY

5 posts


Japan Rail Pass

2014-02-27 - Travels


Idag fick vi hem våra Japan Rail Pass! Skönt, nu är allting fixat inför resan... 
Passen är redo, biljetterna bokade, hotellen likaså och nu Rail Passet. 
Det är nu 32 dagar kvar innan vi far (ja, jag vet... jag är hopplös) och det ska bli så himla roligt!


BF4 Release Party @ Berns!2014-02-19

2014-02-19 - Events


 


Förhandsvisning av Need For Speed

2014-02-14 - Events


Bortsett från gelé- och chokladhjärtan bjöds vi alla på DICE på en något speciell "Alla <3 Dag"-present - en förhandsvisning av Need For Speed som har premiär 14 mars!

Ohh så mycket läckra bilar!!! My god! Mer än så kan jag inte skvallra för er, men här kommer trailern... (filmen är dock mycket bättre än trailern)


DataTjej 2014

2014-02-09 - Events


Jag är tillbaka i Stockholm efter ett några dagar i Linköping och eventet DataTjej 2014! Det har varit ett par jätteroliga dagar där en av kvällarna bjöd på finmiddag och trolleri! Magikern Johan Ståhl stod för underhållning på scenen och jag satt på första parkett! Självklart åkte jag på att vara med i ett av tricken... men lite kul var det allt!


Ellie Goulding @ Arenan Frysthuset

2014-02-02 - Events


Miss Ellie, vilken tös! Vilken härlig konsert hon bjöd på.

Av någon anledning lyckas vi alltid pricka in konserter som kommer med dåligt väder - den här gången var inget undantag. Kallt, blåsigt och snö som vräkte ner! Som tur var behövde vi inte stå i kö allt för länge.

Vi hamnade i mitten av det lilla folkhavet och jag kände hur vi drog upp medelåldern ^^ Kanske var det också därför jag blev extra irriterad när alla, helt utan samvete, trängde sig och puttade bort oss. Vad hände med respekten inför varandra?! Försvann det på 90-talet och eliminerades helt på 2000-talet?!

Aja, jag vässade armbågarna och vägrade flytta mig ur vägen. Det resulterade i, till slut iaf, att jag fick mig en hyfsad plats och kunde njuta av konserten, för ack va bra hon var!

Page 1 of 1, showing 5 post(s) out of 5 total