2009 - JUNE

8 posts


Michael Jackson - RIP

2009-06-26 - Uncategorized



Korkade regler...

2009-06-25 - Uncategorized


Gäääsp... det är så korkat... Norrköpings kommun har bestämt sig för att höja parkeringsavgiften med 200% ^^ Anledningen? Jo, de hoppas att folk ska ställa undan bilen och använda sig mer av kollektiv trafik. Vem vill låta bilen stå parkerad om det är ÄNNU dyrare?! Och eftersom jag inte kan köpa boendeparkering av diverse olika och ännu mer korkade anledningar, så blir det liksom LITE dyrt att stå parkerad här utanför nowadays...

Nej, så nu får jag så snällt flytta på bilen till en 24h-parkering ett par kvarter bort innan kl.08... Ska nog passa på att ta mig en rudna i solen också när jag ändå måste ut såhär tidigt!


Godmorgon!

2009-06-24 - Uncategorized


Gormorron gott folk! Just nu sitter jag här på en date med solen, som bränner i nacken och funderar på hur jag ska lägga upp dagen. Jag tror iofs inte att jag kommer komma fram till något vettigt. Jag fick jobba extra idag också och det är ju alltid bra!

Jag tror att jag ska bege mig ut på en liten joggingrunda, köra lite ben å sen ska jag nog vänta på att Ingelsta öppnar sina butiker... Jag har nämligen hittat bord & stolar till min balkong. Sen ska jag nog lägga mig på kullen i en timme eller två så ska jag se om jag kan fånga nån färg! Efter det blir det jobbet hela kvällen!


Älskade jordgubbar!

2009-06-16 - Uncategorized


Gottegrisar är vi allihopa, allihopa, allihopa. Gottegrisar är vi allihopa, allihopa å jag med!!! Igår bakade jag en tårta och åt 2l jordgubbar själv...


Fått bilen repad!

2009-06-13 - Uncategorized


Vädret är bättre idag, lite småmulet vilket resulterar i lite mildare temp... tack å lov. När jag kom fram till bilen igår (som jag förövrigt har tagit ner hit till Norrköping igen) så hade jag fått en fet jävla repa på förardörren!!! Dessutom, så hade puckot som åstadkommit denna lilla present till mig, dragit med fingret över repan för att se hur farligt det var... Djup som den är, går den hela vägen ner i plåten :( Men uppenbarligen var det inte allvarligt nog för att vara människa nog att lämna en lapp om det... Jag blir så jävla förbannad!!!

Jag är ledig idag, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra trots det... Ska laga mig en paj sen iallafall, inte snaskpaj utan en middagspaj. Har kommit på ett nytt recept, ska se om det blir hiss eller diss på det ![:P](/img/smilies/wink.png)

Dessutom närmar jag mig ett beslut om telefonerna där nere. Det lutar starkt mot en Nokia N97, den känns bara helt rätt för mig. Tyvärr är den väl ganska dyr, men jag har å andra sidan telefonerna länge (den jag har nu firar snart 3½år ^^).. Så i längden kanske det inte blir så farligt ändå.

Nu kommer postgumman cyklandes också, undrar om hon har några fler otrevliga överaskningar åt mig...


Äntligen, jag fick en 4a!

2009-06-08 - University


En sån dag.. eller snarare, vilka dagar! Det har inte funnits mycket tid till annat än plugg kan jag säga, men det gör inte så mycket, på fredag är det ju sommarlov!!! Känns lite udda att säga det faktiskt, lite missanpassat liksom...

Idag fick jag reda på hur mattetentan gick - en 4a!! Det var skönt att veta måste jag säga... Dock vet jag inte poängen än och jag är verkligen nyfiken på vad jag fick! Nu har jag bara tentan kvar på fredag i Grafisk Teknik, och den ska det väl förhoppningsvis inte vara några problem att klara! Fram tills dess blir det inte mycket bloggande...


Andra året avklarat - snart!

2009-06-06 - University


Förra året så bestämde vi oss för att ha en Byebye-middag tillsammans innan alla åkte hem för sommarlov... och i år gjorde vi samma sak! Vi bestämde oss för att samlas tillsammans på Highlander Inn och äta gott! Pepparstek på oxfilé och grillspett i massor serverades och såsnart vi var mätta och belåtna så begav vi oss hem till mig. Här väntade snask och spel!! Buzz, Sonic och Upp till bevis! Hehe det blev en hel det fnissande när vi började plocka korten "Kropp mot kropp".  Kommer nog upp lite bilder i galleriet senare.

Anyway... Nu är 4/5 tentor gjorda, och tre av dem har iallafall gått bra hittills! Jag väntar fortfarande på resultatet från mattetentan (jag är så sjukt nyfiken på det resultatet). Sista tentan är den 12e, å sen är det sommarlov!!! Men nu är det nog dags att ta tag i sig själv.. äta lite frukost och klä på sig, för nu väntar jobbet - underbara trippel-ob 10-18. Ha en bra nationaldag!


En något förvirrad och bristfälligt kompetent kursledare...

2009-06-06 - University


Jag sitter i skolan och klockan visar 20:27 på datorn... Jag har suttit här sen halv elva imorse, så det börjar bli lite segt nu. Sitter och kollar igenom en massa gamla tentor och jag kan inte låta bli att fnissa åt vissa uppgifter ^^ Läs själv så förstår du...

 

Uppgift 9 (4 p)
En något förvirrad och bristfälligt kompetent kursledare i en dyr men dålig introduktionskurs om Java3D får den berättigade frågan om Java3D har några likheter med OpenGL, varpå han besvärat svarar “Nä, nä, Java3D är inte alls samma sak som OpenGL, men, ööh, alltså Java3D behöver ju OpenGL för att funka, eller så kan man köra Windows med Direct3D som är samma sak som OpenGL fast inte riktigt, eller så, ööh, jo, man kan säga så här, att Java3D är mycket bättre än OpenGL, fast i vissa fall är det faktiskt sämre också, nämen, nu är det nog dags för kaffe, eller vad säger ni?”

Du sitter i publiken och vet bättre besked än kursledaren i denna fråga, men hans bräckliga ego skulle inte tåla att du rättade honom i andras åsyn. Red ut begreppen för honom genom att skriva (och eventuellt rita) ett kortfattat korrekt svar på frågan. Din förklaring skall lagom få plats på en servett som du diskret kan sticka åt honom under fikarasten, så att han kan rädda ansiktet och slippa erkänna för alla andra att han inte vet. (Kräv sedan i enrum kraftig rabatt på kursavgiften för din räddningsinsats.)

Page 1 of 1, showing 8 post(s) out of 8 total