2009 - APRIL

2 posts


1 maj

2009-04-30 - Uncategorized


När jag vaknade var jag allt annat än pigg... Klockan var knappt halv åtta och jag hade inte kommit i säng förrän kl03. Idag skulle mina föräldrar dessutom komma och hälsa på och när klockan närmade sig 12, så knackade det på dörren. In genom dörren kom mamma med en amaryllis som hon planerade att plantera ute på balkongen.

De hann knappt komma innanför dörren innan vi gav oss iväg till Texas Longhorn och slog oss ner på deras uteservering och njöt i solen. Gud va gott det är alltså, bäst burgare ever! Sen var det shoppingspurt som gällde! Vi sprang igenom hela stan ända tills butikerna stängde kl.16 och sen skyndade vi iväg till Blomsterlandet. En orkidé och några krukor senare sprang vi till Mediemarkt där mamma hittade en bra skärm (nu ser hon för övrigt vad jag skriver här, hehe). Men det var inte nog, utan vi hann in på Bauhaus också där vi köpte en kruka och jord till amaryllisen.

Nåväl, plötsligt så hade klockan sprungit å gömt sig och vips så åkte mamma och pappa hem igen. Snacka om snabbvisit!

 


Längdskidor

2009-04-15 - Uncategorized


Jomen visst, så är det ^^ Första och enda gången innan den här dagen var när jag åkte skidor i lekis! Så jag hade väl förväntat mig att jag skulle sitta på rumpan mer än vad jag stod på skidorna :P Men det gick faktiskt bra, jag stod upp hela 8km iallafall ^^ Därefter så åkte vi iväg och beställde våfflor ;P Tanken var det iallafall, men den gamle våffelboden hade ersätts med en italiensk restaurang, där vi beställde in en suuuuupergod sallad istället!!!!

 

Page 1 of 1, showing 2 post(s) out of 2 total