2009 - FEBRUARY

4 posts


Alla Hjärtans Dag!

2009-02-14 - Uncategorized


Nu ska ni få se på nåt lite småkul. Ena dagen man går förbi vattenfallet så är det full ös på vattnet, å andra dagen ligger isen fint så fint... Hmm, jag har hört vad detta "fenomen" kallas, men jag har helt glömt bort det. Dessutom har jag även glömt bort hur de bildas. Någon som har en vild men sann gissning?

Efter en trevlig kväll på fredagen, packade vi ordning lite småsaker för att åka till Blondies systeryster. Efter dryga 1½h i bilen kom vi fram till en ack så pilimarisk tösabit. Det tog inte lång stund innan hon sparkade ut oss till bilen - "Ut och åk nånstans, gör något mysigt i en timmes tid... försvinn nu, vi ska iväg på secret mission!!!". Jag antar att våra blickar talade om vad vi tänkte, för lite skraja blev vi allt (skräckbilden i mitt huvud var mig uppe på en häst ^^ det hade slutat mer än illa). Så... Vi satte oss i bilen och körde in till Västerås, irrade omkring en stund innan vi hittade tillbaka igen. 

Vi öppnade dörren och knackade på hos systeryster. Hon öppnade dörren och sa åt oss att ta en romantisk månskenspromenad runt huset :P Nåväl, det blev kanske inte en månskenspromenad, men vi tog oss ner i källaren för att ta hissen upp till översta våningen innan vi knackade på dörren igen ^^ 

Det luktade smaskens när hon öppnade dörren åt oss och vi fick komma in. Hon och en kompis hade, på något otroligt sätt, hunnit laga en trerätters middag :D Jättegulligt!!!


Jag, i köket?!

2009-02-10 - Uncategorized


Dagens uppgift kommer lastat med svårigheter... Bilderna under är en enda uppgift, som krävde 4½ A4-sidor ^^ 

Å... jag har blivit riktigt bra på att ta tag i mig och laga mat, istället för att bara äta spaghetti och köttfärssås ^^ Kvällens mat (efter en ganska kall dag å massa matte) kom att bli en hemmagjord köttfärssoppa... jättesmarrigt!!! Mamma är nog bra stolt tror jag ;) Ingen trodde väl att jag skulle ställa mig i köket frivilligt, än mindre laga mat? 


Snö, här nere?

2009-02-08 - Uncategorized


Alltså, det måste vara någonting med Norrköping och vart det ligger... Det kvittar f*n vad resten av landet har för väder, för i Norrköping är det alltid något mellanting vilket resulterar i skit! Är det solsken, vindstilla och fint väder i Linköping, så är det mulet å blåsigt här. Är det snö i Malmö å uppåt landet så har vi slask ^^ 

Mamma lyckades faktiskt skicka ett MMS idag (grattis! ;D) å de har jättemysigt där uppe i Degerfors. Själv slaskar man omkring i blötsnö, regn å blåst vilket slutar med två blöta isklumpar till fötter :/ 

Vad har hänt idag då? Mja, med tanke på att jag jobbade till 24:00 igår och inte var hemma innan klockan närmade sig 01, så tog jag mig inte upp ur sängen imorse ^^ och detta trots att jag var vaken redan vid 08! När jag tillslut tog mig upp så blev det en smarrig frukost innan det var dags att ta tag i pluggandet. Klockan tickade och snart var det kvällen. Vi tog oss iväg till ICA Maxi och vi var nästan själva där inne :P Det är sååå skönt att åka å handla sent på kvällen och slippa trängas med folk!

Nu på kvällen har vi ställt upp en till skärm, vi håller nämligen på med ett litet projekt där det underlättar med två skärmar. Vi får väl se om jag lär mig något av allt det här, annars kommer det kännas väldigt hopplöst i slutändan ^^ 


Vilken dag...

2009-02-06 - University


Jisses vilken dag... eller ja, dagen i sig har väl inte varit så farlig, men det som har varit på schemat.

Klockan ringde 07:00 i morse och jag var fruktansvärt seg ^^ Jag har drömt samma dröm tre nätter i rad nu, jag undrar om det betyder nåt eller om det bara är massa strunt? Dessutom så har jag buttat på herr Blond inatt som trodde att han ägde hela sängen :P

Upp tog jag mig iallafall, sedan skulle jag hem och hämta miniräknaren till dagens dugga samt flytta på bilen. Det är så dumt, jag får inget parkeringstillstånd utanför mig, så då får jag stå på en 24h-parkering och flytta på bilen varje dag (men jag är alldeles för slö för det, så det blir bara 2ggr i veckan :P och än så länge har jag inte fått några p-böter där...).

Sen bar det av till skolan där Emil spelade mina föräldrar ett grymt spratt över telefon ^^ Mamma blev alldeles till sig och det var väl inte så konstigt. Emil sa sig ringa från Mödravårdscentralen och sökte mig då han hade ett positivt besked ^^ Haha stackars mamma! Det tog inte många minuter innan min telefon ringde... :P Nu har det ju gått ett par timmar, så snart kan nog de också skratta lite åt det.

Lite mat på det hela och sedan var det dags för dagens föreläsning i Transformteori och jag överdriver INTE när jag säger att INGEN förstod var sjutton vi höll på med idag. Alla satt som fån, med undanta för de som sov... Osmidigt.

Efter föreläsningen var det dags för duggan som handlade om rastrering. Folk kliade sig i huvudet och frågade läraren om vissa frågor och läraren var dum nog och sa hur man skulle lösa uppgifterna punkt för punkt ^^ Nästa gång ska jag också fråga även om jag kan det, bara för att få bekräftat att jag har gjort rätt!!!

Dessutom ringde chefen idag och det slutade med att jag ska jobba ikväll 18-24 och imorgon 15-24. Skönt att få jobba lite, pengar är alltid välkommet :) Så, om någon är hungrig på korv ikväll är mitt jobb det nya IT-stället där man ska hänga :P

 

Page 1 of 1, showing 4 post(s) out of 4 total