Säng från SNOO

2024-07-07 - Gadgets

När jag vaknade idag kollade jag Blocket, förhoppningsvis hade jag inte fått något meddelande ang. sängen och att den redan var såld (som så många gånger förr när jag pingat säljare på Blocket). Men inte då, vi hade fortfarande en deal.

Efter att ha tänkt efter före insåg vi att det vore väldigt optimistiskt att jag och mini skulle åka med, risken för att vi inte skulle få plats med allting var överhängande. Vi bestämde oss därför för att Johan fick åka iväg på egen hand. Jag pingade säljaren och förklarade läget, sedan åkte Johan iväg.

Drygt en timme senare kom Johan hem igen och berättade hur otroligt trevlig säljaren varit. Vi hade dessutom gemensamma vänner (både via jobbet och Persona), vilket gjorde det hela ännu roligare. Det dröjde inte många minuter innan det plingade i min mobil, ett meddelande från säljaren - “Mycket trevlig man du har! :) Roligt att vi även har gemensamma vänner! Skulle ni ha några frågor, tveka inte att höra av er. Lycka till med allt och grattis till tillskottet!”

Självklart var jag tvungen att prova sängen direkt och vi hann knappt lägga ner mini innan han hade somnat ^^ Nu kan det ju givetvis vara en tillfällighet, men jag väljer att tro att det är black magic!