Säng från SNOO

2024-07-06 - Gadgets

Så många gånger jag har kikat på den här sängen från SNOO och tänkt att “En sån där skulle man ha, men shit va mycket pengar det är… Johan kommer aldrig gå med på det.”

Nu dök den upp på Blocket, igen, men den här gången till ett lägre pris än vanligt. Jag visade den för Johan och menade på att vi snart behöver en liten säng till mini då han kommer växa ur vårt babynest relativt snart så som han växer. Dessutom är det lite jobbigt att sova med nestet i sängen, även om det så klart går om man verkligen måste.

Han tittade på mig och sa exakt det jag väntat mig - “Det är väldigt mycket pengar för en säng som vi kommer ha en kort tid…”, men han var inte så svårövertalad som jag trodde. Han vände ganska snabbt och sa “Om du tror att den kommer bli bra och att den är värd pengarna, pinga säljaren så hämtar vi den imorgon.”

Sagt och gjort, jag pingade säljaren och bad om några kort på det som följde med och han var snabb på att svara. Det kom ett gäng bilder och allting såg typ nytt ut. Ville vi ha den var vi välkomna under morgondagen, efter det skulle de åka på semester. Förmodligen ville de bara bli av med den innan semestern och de var inte i behov av pengarna, därav priset på 5 000 kr. Det är inte ens en tredjedel av vad den egentligen kostar, om man nu orkar beställa den från utlandet då den ej säljs i Sverige.

Medföljde gjorde även förhöjningsben (vilka används när bebisen har en lätt förkylning, är täppt i näsan eller har reflux), 6 st lakan (varav en var oöppnad) samt 9 st lindningssäckar, tre av vardera storlek S/M/L (varav 4 var oöppnade).