Sista dagen på DICE

2023-12-08 - Work

Man kan nästan inte tro att jag varit på DICE i över ett decennium med tanke på hur min offboarding har hanterats ^^ Min näst sista dag kom de på att “just ja, du kanske vill ha en avskedsfika?”, varpå inbjudan skickades ut sent torsdag kväll inför fikan på fredag eftermiddag.

Jag åkte in till jobbet och hade väl ingen större förväntan på uppslutningen, många jobbar ju hemma på fredagar och detta var så sent påkommet att många förmodligen inte skulle bemöda sig med att åka in med så kort varsel. Men, de hade ordnat med två fina tårtor från Mr Cake samt radat upp Cava-flaskor för oss att njuta av. De hade även köpt en flaska Champagne till mig som present.

Vi blev ett litet gäng som smaskade på tårta och skålade adjö, sedan var det dags för mig att gå ner till Usine där jag hade öppnat upp för en avskeds-AW. Min tanke var att inte vara först på plats, men när jag kom ner var det precis det jag var.

Hade det inte varit för att Niels, David och Florian så hade jag varit själv, men sedan dök Sofie, Jessica och Johan upp och det räddade hela kvällen.