Middag med jobbet

2023-05-02 - Work

Ikväll vankades det middag tillsammans med de övriga leadsen från mitt team och vi hade bord bokat på restaurangen Geronimo's FGT - en mexikansk restaurang. Jag hoppade på båten in till Gamla Stan och var på plats lite väl tidigt (men det var enda båten som passade), så jag slog mig ner på uteserveringen på ett fik och njöt av en kopp te i solen. 

Efter en kort promenad genom Gamla Stan var jag snart framme vid restaurangen och var, så klart, först på plats. Jag slog mig ner inne vid det bokade bordet och beställde in lite bubbel. En efter en trillade folk in och snart var bordet fullt med Margaritas och Coronaritas (en margarita med en uppochnedvänd öl i ^^). Vi alla delade på två stora tallrikar med olika smårätter och när efterrätten kom in var jag så mätt att jag fick lämna resten efter bara någon tugga. 

Det blev en tidig kväll, det var ju tisdag ändå, och jag promenerade bort till Folkungagatan tillsammans med en kollega som var på besök från Göteborg. Väl där tackade jag för mig och sedan hoppade jag in i en taxi mot Nacka Strand igen!