Maldiverna - Dag 4

2023-03-13 - Travels

Vi vaknade tidigt och bestämde oss för att försöka fånga soluppgången på bild. Vi promenerade bort till bron som tog oss till resortens systerö (en barnvänlig resort till skillnad från vår Adults Only), men den kändes verkligen som ett nedbyte. Inte fick vi se någon ordentlig soluppgång heller, så vi var lite lätt besvikna när vi vände hemåt.

När klockan var 07 öppnade restaurangen och vi var först på plats. Riktigt härlig frukostbuffé faktiskt, inte alls så där amerikaniserad som många resorter kan vara. Färsk frukt och sallad, en äggstation och en våffel- och crepesstation. Massa gott om ni frågar mig!

Väl hemma i vårat lilla hus igen fick jag syn på en otroligt vacker ödla som solade på vårat staket... Tyvärr är de väldigt skygga, så att hinna få en bra bild på den var som att dra vinstlotten! Men, han satt stilla tillräckligt länge för att jag skulle hinna byta lins och krångla mig ut.

Större delen av dagen spenderades vid baren, men vi hann också få till ett glas i poolen – viktigt att hinna använda den också när man faktiskt har en! Dagens lunch blev ett axplock av lite allt möjligt - jag älskar att prova lite av allt när jag är iväg så här! Men, det blir främst kall mat i alla dess former, det är för varmt för något annat.

Som plåster på såren för att vi inte fick en fin soluppgång, bjöd kvällen på desto vackrare färger.

 

Innan middagen hade vi vår första massage inbokad, en av de bästa massagerna jag haft! Tänk er själva - ni ligger utomhus i en varm bris och lyssnar på havet som ligger alldeles intill. Svaga toner av SPA-musik och det doftar underbart av alla oljor... Sen börjar de att massera dig, alldeles perfekt hårt för att det ska vara njutbart med behjälpligt. 60 minuter passerar som om de vore 20 min... Helt underbart!


Fotogalleri

Maldiverna