Island - Dag 6

2022-07-31 - Travels

Jag vaknade till vid 04 och kunde inte somna om. Jag låg och lyssnade på regnet och väntade på att det skulle sluta. Vid 06 regnade det fortfarande och jag gick ut och satte mig i fåtöljen och kikade igenom gårdagens bilder. Jag väntade på att Johan skulle vakna till lite så att jag kunde göra mig iordning utan att väcka honom och vid 07:30 var jag ute och promenerade runt i min nya, fina, gula regnjacka med kameran i högsta hugg. 

Målet för dagen var att fota lite graffitimålningar, något som är ganska känt i Reykjavik. Jag tänkte även köpa med mig lite frukost hem från Sandholt igen som vi kunde mumsa i oss medan vi packade iordning.  

Efter drygt 2h var jag tillbaka i lägenheten och vid 11 checkade vi ut och körde mot biluthyrningen. Väl där var det inga konstigheter alls att lämna tillbaka den, knappt så vi förstod att vi faktiskt gjort det ^^  

Väl framme vid Keflaviks flygplats var vi väldigt tidiga, så vi slog oss ner på Joe and the Juice och beställde in lite att äta. Alltså, deras Spicy Tuna är oförskämt bra för att serveras på en flygplats! Vi plockade fram min iPad och slog igång F1-racet, vi kunde ha haft det sämre ^^  

Den här flygresan hade vi köpt bokade platser och fy fan va värt pengarna det var! Nästa gång jag blir dumsnål ska jag minnas resan hit och aldrig mer göra om det misstaget!  

Väl hemma i Stockholm igen hoppade vi in i en taxi. Detta blev min hittills dyraste taxiresa, ever, då chauffören råkade slå in 7770 kr istället för 770 kr ^^ Det skulle visa sig vara helt omöjligt att avbryta köpet, vilket gjorde att han fick ta betalningen själv till en början och sedan göra en ny för oss... Stackare.  


Fotogalleri

Island